به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سال88 را به دلیل حوادثی که بعد از انتخابات روی داد و موجب فتنه ای عمیق در جامعه شد بایستی سال حماسه آفرینی ملت ایران در حمایت از نظام اسلامی و ولی امر مسلمین یاد کرد.بعد از وقایعی که یک هفته بعد از انتخابات روی داد مقام معظم رهبری که طبق قانون اساسی سخنش فصل الخطاب است به همه افراد و گروه ها سفارش کرد که مواظب باشند در دام دشمنان نیفتند.
بعد از این هشدار مقام معظم رهبری خیل عظیم معترضان به نتیجه انتخابات با مشاهده اینکه برخی گروه های ضدانقلاب از این تجمعات سوء استفاده کرده و به تخریب اموال عمومی دست می زنند، از اعتراض خیابانی خودداری کرده و سعی کردند از طریق مراجع قانونی پیگیر حقوق خود باشند.
با فراررسیدن روز قدس جمعیت معترض که روز به روز کمتر می شدند و در این میان بیشتر گروه های ضد انقلاب نفوذ کرده بودند فرصت کردند تا به بهانه اعتراض به نتیجه انتخابات تجمع کنند و این بار شعارهایی چون" نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران "و "نه شرقی نه غربی جمهوری ایرانی"سر دادند که مغایر با آرمان های امام راحل (ره) بود.
16 آذر روز دانشجو نیز تبدیل به صحنه ای دلخراش شد که طی آن تمثال مبارک حضرت امام خمینی (ره) توسط گروه های انحرافی و ضدانقلاب پاره شد که موجب اندوهگین شدن موجی عظیمی از مردم ایران شد.
این حوادث باعث شد که مردم ایران باور کنند که قضیه دیگر اعتراض به نتیجه انتخابات و دعوای دو کاندیدا نیست و عده ای در فکر براندازی نظام و شعارهایی بر ضد اصل ولایت فقیه هستند لذا قاطبه مردم راه خود را از آنها جدا کردند و فتنه گران روز به روز کمتر شدند.
در پی این هتک حرمت به ساحت دین اسلام و عاشورا در 6 دی 88 و صدمه با بانکها و اموال عمومی، مردم ایران دیگر صبر خود را از دست دادند و خواستار برخورد قاطع با فتنه گران شدند. مسئولان نظام هم با سخنان خود این اقدام را محکوم کردند اما کار به اینجا ختم نشد و مردم سراسر کشور خواستار راهپیمایی در حمایت از دین اسلام و مقام معظم رهبری شدند.
در این میان چند شهر کشور پیشگام حمایت از ولی امر مسلمین و محکوم کردن جنایت فتنه گران در روز عاشورا شدند که قیام مردم گرگان، تبریز، رشت و قم پر رنگ تر از بقیه بود. مردم دارالمومنین گرگان با انسجام بخشی دستگاه ها روز 8 دی سال 1388 از خانه ها بیرون آمدند و از همان صبح زود خود را به قافله حمایت از اسلام و رهبری رساندند.
در این روز بازاریان و اصناف بازار را تعطیل کردند و عزای عمومی در گرگان اعلام شد و پارچه های سیاه بر سر در مغازه ها و منازل دیده می شد. مردم از هر قشری اعم از دانش آموز، دانشجو، کسبه، نظامی، روحانی، معلم، کارمند و ... آمده بودند تا از انقلاب خود دفاع کنند.
در 8 دی خیل مردم گرگان با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل خواستار عدم دخالت این کشورها در امور داخلی ایران شدند و نفرت و انزجار خود را از آنها اعلام کردند.
همچنین در این روز گرگانی ها از فتنه گران خواستند که دست از اعمال خود بکشند و به صفوف مردمی بپیوندند و بیش از این موجب حزن و اندوه مردم و رهبری نشوند.
در میان جمعیت مردان و زنانی دیده می شدند که حرف دلشان این بود که مبادا خون شهدای ما هدر رود، چرا باید همه ما که ایرانی هستیم بازیچه دست آمریکا و اسرائیل قرار بگیریم.
در تجمع 8 دی مردم گرگان مهندس قناعت استاندار سابق گلستان، آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه گرگان، آیت الله حسینی شاهرودی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری حضور داشتند و سخنران مراسم نیز حجت الاسلام غلامی نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا گلستان بود.
پایان پیام/
نظر شما