نهم دی عظیم ترین حرکت مردمی در انقلاب اسلامی بود

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد نهم دی کشور گفت: خطرناک ترین توطئه علیه کشور، فتنه 88 بود و عظیم ترین پیروزی و حرکت مردمی، در طول انقلاب اسلامی یوم الله نهم دی ماه در سال 88 بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، محمد نائینی، رئیس ستاد نهم دی کشور، روز دوشنبه(9دی) در همایش "بصیرت و میثاق امت با ولایت" که با حضور آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، با تقدیر از عملکرد رسانه ملی در ایام ششم تا نهم دی ماه سال 88 در روشنگری مردم، تصریح کرد: خروش انقلابی و به موقع مردم در نهم دی ماه نقش تاثیرگذاری داشت.


وی گفت: انقلاب اسلامی بر مبنای دین و رهبری مرجعیت شیعه به پیروزی رسید و نتیجه این انقلاب، جمهوری اسلامی بود که در زمان استثنایی محقق شد که دوران جنگ سرد بود وساختار قدرت در دنیا دو قطبی بود.


رئیس ستاد نهم دی کشور با بیان اینکه این کشور با فتنه های مختلفی روبه رو شده است، خاطرنشان کرد: فتنه دولت موقت، فتنه منافقین، فتنه منتظری، فتنه شریعتمداری، فتنه کوی دانشگاه در سال 78 نمونه هایی از فتنه هایی است که در داخل شکل گرفت و با بصیرت ملت ایران و رهبری های الهی امامین انقلاب اسلامی مهار شد و هر روز این نظام مستحکم تر شد و از جایگاه و اقتدار بالایی برخوردار شد.


نائینی ادامه داد: دامن زدن به ناآرامی های اجتماعی، سیاسی، امنیتی، بی ثبات کردن کشور در نقاط حساس، طراحی کودتا، ترورهای فراگیر مسئولان نظام و شهروندان کشور و طراحی برای یک جنگ تمام عیار همه جانبه هشت ساله نمونه هایی از تهدیدهای طراحی شده خارجی است که همه اینها سرکوب و مهار شد.


تحلیلگر مسائل سیاسی کشور با اشاره به اینکه دشمن برای بعد از رحلت امام طراحی کرده بودند، تصریح کرد: آنها فکر می کردند با رحلت امام خمینی(ره) نظام اسلامی پایان می پذیرد، اما نمی دانستند که در جبهه حق تهی دستی وجود ندارد، مقام معظم رهبری در رهبری و هدایت جامعه با همان عزت و صلابت و قدرت و حکمت نظام جمهوری اسلامی را اداره کردند و از بحران های بسیار پیچیده تر از اوایل انقلاب عبور کرد.


وی ابراز داشت: 9 دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران تا سال 88 با بالاترین میزان مشارکت به خوبی برگزار شد، بدون اینکه کسی سلامت انتخابات را به این ترتیب زیر سوال ببرد، اما حد نصاب میزان مشارکت در انتخابات غربی های مدعی دموکراسی، 40 تا 50 درصد آن هم در یک شرایط استثنایی است.


رئیس ستاد نهم دی کشور تاکید کرد: تحلیلگران سیاسی متوجه می شدند که کشور با یک اقدام بسیار پیچیده و طراحی شده مواجه شده است و مجموعه ای از اقدامات انجام شد تا انتخابات این نقطه قوت نظام را هدف قرار دهند.


نائینی ادامه داد: از قبل از انتخابات عده ای از نخبگان القا کردند که کشور با بحران مواجه است و کدهایی به جامعه دادند که اگر افراد خاصی به کشور نیایند کشور از این بحران نجات پیدا نمی کند.


تحلیلگر مسائل سیاسی کشور افزود: در ایام انتخابات نیز با اردوکشی خیابانی و استفاده از نماد و القای تقلب در انتخابات سعی در التهاب آفرینی داشتند و بیان کردند اگر ما پیروز نشویم نظام امانتدار نبوده و خیانت کرده است.


وی تصریح کرد: نظرسنجی های کاذب دست کاری شده ای تولید و در اختیار نخبگان سیاسی و اجتماعی و حتی مراجع تقلید برای تغییر محاسبات قرار دادند تا روی باورها و تحلیل های آنان تاثیر بگذارند.


رئیس ستاد نهم دی کشور اظهار داشت: آنها با پرچم دفاع از ارزش ها و خط امام و شعار جلوگیری از انحراف، نخبگان را به میدان آوردند و به جنگ انقلاب اسلامی میراث امام و ولایت فقیه ستون انقلاب اسلامی آمدند.


نائینی گفت: ما انتظارمان این بود که مثل سال 78 که وقتی قبل از 23 تیر رهبری بیاناتی را داشتند، بعد از خطبه 29 خرداد 88 حرکت نه دی اتفاق بیفتد اما نخبگان با فتنه همراهی و بسیاری سکوت کردند.


تحلیلگر مسائل سیاسی کشور افزود: بعد از آن خطبه تاریخی رهبری مشخص شد مساله اینها انتخابات نیست بلکه تمامیت نظام است و ستون انقلاب را هدف قرار دادند، با ادامه اردوکشی های خیابانی غربی ها آشکار به میدان آمدند و دولتمردان امریکایی موضع گیری کردند.

 

وی عنوان کرد: هر روز که می گذرد ابعاد پنهان فتنه آشکارتر می شود، غربی ها در سال 88 کاملا امیدوار به فروپاشی کامل نظام اسلامی بودند، غربی ها 30 مورد تجربه انقلاب رنگی دارند و با الهام از این انقلاب ها سعی در براندازی نظام اسلامی داشتند، حتی جزواتی از آن در ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداها در سال 88 توزیع شد.


رئیس ستاد نهم دی کشور تاکید کرد: خطرناک ترین توطئه علیه کشور، فتنه 88 بود و عظیم ترین پیروزی و حرکت مردمی، در طول انقلاب اسلامی یوم الله نهم دی ماه در سال 88 بود، چون بایک فتنه بسیار عمیق مقابله شد.


نائینی گفت: هر 40 میلیون شرکت کننده در انتخابات سال 88 در نهم دی ماه سال 88 به میدان آمدند.


تحلیلگر مسائل سیاسی کشور تصریح کرد: نهم دی نشان داد که در دفاع از اسلام و انقلاب در نگرش مردم هیچ اختلاف نیست.


وی رهبران آشکار در فتنه را یکی از لایه های فتنه 88 دانست و گفت: امید دشمن به بسترهای داخلی و رهبران حقیقی در سرویس های خارج از کشور است، طراحان عملیات روانی و طراحان انقلاب رنگی می گویند که رهبران انقلاب های رنگی دو گروه رهبران آشکار و نخبگان هواخواه غربی هستند.


نائینی با اشاره به اینکه لایه بعدی کسانی بودند که اطلاعات غلط به نخبگان دادند و کسانی که در ستادها بودند، ابراز داشت: برخی افراد بعدا مطرح کردند که آن حوادث فتنه بوده و امکان تقلب هم نبود و تقلبی هم اتفاق نیفتاده و امروز هم در پست های مختلف هستند.


تحلیلگر مسائل سیاسی کشور تصریح کرد: مباشرین و ساکتین فتنه از لایه های دیگر فتنه هستند.


وی در ادامه با بیان اینکه یک هزار و 200 اتاق فکر در امریکا فعال هستند، اظهار داشت: این اتاق های فکر در زمینه های مختلف فعال هستند و دهها هزار سند و کتاب منتشر کردند که یکی از آنها شش ماه پیشاز انتخابات نه گزینه مطرح کرد و معایب و محاسن آن را بررسی کرد و در نهایت به این رسید که موفق ترین روش در برخورد با نظام اسلامی، انقلاب رنگی است.


رئیس ستاد نهم دی افزود: سایت های آموزشی راه اندازی کردن و جزوات آموزشی را در ستادهای انتخاباتی ایران توزیع کردند، حتی سفیران برخی از کشورها در فتنه حضور پررنگ داشتند.
 

نائینی با اشاره به اینکه هیچ کس به اندازه رهبر انقلاب در تبیین و تشریح فتنه و جنگ نرم ورود پیدا نکرده است، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در اهمیت نهم ی ماه نیز 32 بار با کلیدواژه های مختلف این روز را تبیین کرده اند، هرچند افرادی خوششان نمی آید که این روز تبیین نشود.


تحلیلگر مسائل سیاسی کشور افزود: آنها می دانند که بزرگداشت نهم دی یعنی بازخوانی فتنه و پرداختن به زوایای مختلف آن و طبیعی است که همراهی نکنند و نهم دی را بایکوت کنند.


وی با اشاره به اینکه نهم دی دست کسی نبود و فرصت کار و برنامه ریزی نبود، ابراز داشت: ششم دی اتفاقی افتاد و مردم در هشتم و نهم دیماه واکنش عظیمی را نشان دادند، قدرت و تدبیر الهی تایید جبهه حق و شکست فتنه بود.


رئیس ستاد نهم دی تاکید کرد: تا زمانی که حرکت نظام اسلامی بر مبنای دین و پیروی از ولایت باشد فتنه همچنان وجود دارد اما روش های آن متفاوت است.


نائینی باتاکید بر اینکه پیام نهم دی باید حفظ شود، تصریح کرد: پیام امروز نهم دی تحقق حماسه اقتصادی از طریق نگهداشتن شتاب و پیشرفت علمی کشور است.


پایان پیام/


 

کد خبر 328335

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha