کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با اشاره به برگزاری دوره های سوادآموزی توسط کانون های مساجد استان به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: دوره های آموزشی سوادآموزی با هدف ریشه کنی بی سوادی به صورت مطلق، ارتقای سطح آگاهی و دانایی جامعه و کمک برای توانمندسازی این افراد توسط کانون های سراسر استان اجرا می شود.
وی ادامه داد: این دوره ها در دو نوبت جذب سوادآموز و دوره تحکیم اجرا می شود که در حال حاضر نوبت نخست به پایان رسیده در مرحله تحکیم در راستای استمرار دوره تکمیلی و مقدماتی تا پایان ماه جاری ادامه دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کردستان از آموزش این دوره ها توسط 65 مربی در شهرستان سنندج خبر داد و اظهار داشت: بر اساس پیش بینی های انجام شده، در این طرح که با همکاری اداره آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی استان اجرا می شود 2700 نفر از بی سوادان در شهرستان سنندج تحت آموزش و یادگیری خواندن و نوشتن قرار می گیرند.
گلباغی گفت: طرح ریشه کنی بی سوادی، در مدارس، کانون های فرهنگی و هنری و کتابخانه های استان سنندج اجرا می شود و مدت زمان آن به میزان توانایی افراد پس از محک زدن توسط کارشناسان نهضت سوادآموزی بستگی دارد.
وی با تاکید بر این که به صورت متوسط این طرح حداقل 3 ماه و حداکثر 6 ماه ادامه خواهد داشت، توضیح داد:
برگزاری دوره های سلامت و سبک زندگی در مساجد استان
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کردستان از برگزاری دوره های سلامت در مساجد استان خبر داد و گفت: بر اساس تفاهم نامه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری استان با دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت، دوره های سلامت و سبک زندگی و آموزش بهداشت و مبارزه با اعتیاد برای جذابیت و انگیزه بیشتر در سوادآموزان کردستانی در مساجد استان برگزار می شود.
وی با اشاره به این که بهره مندی سوادآموزان از این طرح به صورت رایگان است گفت: دوره های سلامت و سبک زندگی چندین سال متوالی است که در مساجد استان انجام و در سال جاری نیز این دوره ها با همکاری کانون تخصصی حوزه سلامت و ارائه خدماتی چون اندازه گیری فشار خون و میزان قند خون و ... برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده، در حدود 70 پایگاه و کانون در کل استان کردستان آمادگی ارائه خدمات پزشکی به سوادآموزان را خواهند داشت.
پایان پیام/
نظر شما