به گزارش خبرگزاری شبستان، اولین جلسه کارگروه های تخصصی با حضور آقای چهاربند در خصوص منابع، مصارف مالی و املاک، استقرار نظام مدیریت آموزشگاهی، ساماندهی و مدیریت بهسازی منابع انسانی، مدارس و مراکز غیر دولتی و امور رفاهی فرهنگیان و بهره گیری از فضا و فکرهای جمعی در برنامه ریزی ها و طرح های اجرایی و توجه به اهمیت نقش کارگروه ها در فرآیند تولید شیوه نامه ها و نظارت بهتر و دقیق تر در این فرآیندها برگزار گردید.
هیچ بخشنامه ای بدون توجه به ساز و کار مالی و اجرایی نباید اعلام و ابلاغ شود
چهار بند، مدیرکل آموزش و پرورش شهرتهران با اشاره به اینکه هیچ بخشنامه ای بدون توجه به ساز و کار مالی و اجرایی نباید اعلام و ابلاغ شود؛ افزود: در جلسات روسای مناطق تاکید گردید که در برنامه ها و بخشنامه های اجرایی حتما وضعیت و شرایط مدارس سنجیده شود و اقدام گردد.
بر اساس این گزارش چهاربند با ابراز امیدواری از اینکه تا 2 ماه آینده خروجی تصمیمات کارگروه ها برای همکاران مشهود باشد و ضمن اصلاح فرایندها، نقش نظام مدیریت آموزشگاهی مدل سازی شود. اضافه کرد: اگر خروجی کارگروه ها خوب باشد به روند فعالیت مدارس کمک بسزایی خواهد نمود.
وی همچنین خواستار توسعه مدارس غیردولتی با عنایت به ملاک ها و ضابطه های قانونی شد و بحث مدارس غیردولتی را بسیار مهم و قابل تامل قلمداد نمود که باید در کارگروه مربوطه مسائل و موضوعات مربوط به این مدارس پرداخته شود .
توجه به توانمندی معلمان از مسایل مهم و ضروری در آموزش معلمان است
چهاربند با یادآوری ضابطه مندی در روابط حاکم در کارگروه ها ادامه داد: مدل توسعه، معیارها و ضوابط باید تبدیل به الگو شود. همچنین مدارس غیردولتی باید بر اساس یک سیاست مشخص و مصوب فعالیت نمایند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به توزیع نیروی انسانی در مناطق بیان کرد: توجه به توانمندی معلمان از مسایل مهم و ضروری در آموزش معلمان است و از تخصص نیروهای آموزش و پرورش باید نهایت استفاده گردد.
چهاربند مسائل حقوقی و املاک و وضعیت مدارس استیجاری را قابل اهمیت دانست که تشکیل یک بانک اطلاعات املاک دقیق و کارآمد را می طلبد.
در کارگروه رفاهی باید میزان رضایت معلمان از خدمات رفاهی بررسی شود
وی با خاطر نشان کردن این موضوع که در کارگروه رفاهی باید میزان رضایت معلمان از خدمات رفاهی بررسی شود، خواستار مشخص شدن شاخص ها در این خصوص شد و گفت: در تهران پتانسیل ارائه خدمات رفاهی به معلمان بسیار بالاست.
در این جلسه بر هماهنگی جهت سراسری شدن بحث خدمات رفاهی به صورت یک پارچه، همچنین بر استفاده مطلوب و شایسته از امکانات درمانگاه های فرهنگیان، خانه های معلم، تالارهای پذیرایی، استخرها و اماکن ورزشی، زائرسراها ، صندوق های وام ضروری و ... توسط فرهنگیان فرهیخته تاکید شد.
در پایان این جلسه مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تنظیم تقویم اجرایی جهت کارگروه ها را بسیار مثمر ثمر شمرد.
پایان پیام/
نظر شما