به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حسین افشار مقدم پیش از ظهر امروز (15 دی) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: در الحاقات و جدا کردن روستاها، ای کاش نظر یکی از نهادهای اجتماعی نیز اخذ شود و در واقع این امر یک خلا قانونی محسوب می شود.
وی ادامه داد: یک روستا برای خود دارای هویت است و زمانی که به شهر الحاق می شود ولی اقتضائات لازم اجرا نمی شود مبدل به سکونت گاههای غیررسمی شده و کانون اصلی آسیب های شهر به حساب می آید.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: بزرگترین مشکلات در شهرها، سکونت گاه های غیررسمی و حاشیه شهرها است که آسیب های اجتماعی در این مناطق بسیار است بنابراین در الحاق یک روستا به شهر لازم است این نکات مورد توجه قرار گیرد و نهادهای اجتماعی نیز در این خصوص اعلام نظر کنند.
در ادامه مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین اظهار کرد: یکی از فعال ترین کارگروه های زیرمجموعه شورای برنامه ریزی، کارگروه زیربنایی است که طی دو سال گذشته تلاش های بسیاری در این مجموعه شده است تا فرآیند کار به لحاظ کمی و کیفی را بهبود بخشیم.
نادر محمدزاده اضافه کرد: در این کارگروه از تقاضای یک اتاقک کارگری تا ایجاد شهرک صنعتی، حریم شهر، الحاق روستا به شهر و غیره مطرح می شود که این امر نشان می دهد که دامنه وسیعی را دربردارد و در حوزه کشاورزی، گردشگری و خدمات این تقاضاها وجود دارد.
وی عنوان کرد: بر اساس اقدامات صورت گرفته، تقاضاها در این کارگروه مطرح و زمانی که کلیات آن به تصویب رسید متقاضی مراحل بعدی یعنی استعلام را طی می کند و این روند موجب شده تا سیکل کار تسریع یابد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین خاطر نشان کرد: این کارگروه در طول سال 14 تا 16 جلسه را تشکیل می دهد که در سال گذشته تعداد پرونده هایی که مورد رسیدگی قرار گرفت بیش از 500 مورد بود.
وی با اشاره به وجود ابهام در الحاق روستا به شهر و یا تبدیل روستا به شهر توضیح داد: یکی از مواردی که در جلسات این کارگروه مطرح می شود در خصوص الحاق روستا به شهر است که تعدادی از این موراد تعیین تکلیف شدند و در خصوص هشت روستایی که در حال حاضر بحث آن مطرح است نیز باید اقدام لازم صورت گیرد زیرا این هشت روستا کلیدی هستند و باید تکلیف شان روشن شود.
پایان پیام/
نظر شما