به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، صادق علی مقدم، جانشین مدیریت بحران استان گلستان در جلسه تخصصی بررسی برنامههای مدیریت بحران گلستان در سال 92 با بیان اینکه پوشش مناسب بیمه اماکن مسکونی وحتی تجاری استان طی سالهای اخیر، درسطح کشور کمنظیر بوده است، اظهارداشت: این فرآیند در سایه تعامل شهرداریهای سطح استان و مدیریت بحران حاصل شده است.
وی خاطرنشان کرد: پوشش بیمهای اماکن مسکونی و تجاری بیش از 90 درصد از شهرهای استان، مبین تلاشی است که از چند سال قبل در استان شروع شده و اکنون در حال نتیجهبخشی است.
مقدم با تشکر و تقدیر از تلاش پیگیرانه کارگروه بیمه استان تصریح کرد: این حرکت پیرو سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در افق چشمانداز توسعه است که ترویج فرهنگ بیمه را به طور جدی مورد توجه قرار داده است.
وی ادامه داد: دامنه این فرهنگ باید اندک اندک به سطح جامعه گسترش یابد و تک تک افراد، نسبت به بیمه محل اسکان و کار خود حساس شوند.
این مسئول گلستانی با اشاره به تغییر رویکرد دولت در موضوع جبران خسارات پدیدههای طبیعی با توجه به چشمانداز توسعه، افزود: توجه دولت به طرحهای پیشگیرانه و برنامهریزی برای ترویج، گسترش و تقویت صنعت بیمه موید آن است که مردم به جای انتظار کمکهای امدادی دولت در زمان حوادث، با بیمه و پرداخت هزینه اندک از خدمات مناسب و در حد خسارت خود برخوردار شوند.
مقدم ادامه داد: از چند سال گذشته مدیریت بحران در فرآیندی قانونی، با وارد کردن یکی از شرکتهای بیمه ای در فرآیند بیمه و با تحت پوشش قرار دادن 10 نوع بلای طبیعی و با هزینهای اندک اماکن مسکونی و تجاری استان را تا حدود مبلغ 80 میلون ریال بیمه کرده بود، که اکنون شهرداریها این مسئولیت را عهدهدار شدهاند.
وی یادآور شد: این اقدامات تاکنون به دنبال فرهنگسازی بوده و اکنون نیز هزینه بیمهای که توسط شهرداریها انجام میشود، به انجای مختلف از شهروندان کسر میشود.
مقدم تصریح کرد: این اقدام هوشمندانه موجب شده تا دغدغه ایمن شهری در استان کاهش یابد و شرکتهای بیمهای نیزدر این بخش به شکل فعال وارد صحنه شوند.
وی با اشاره به اینکه هنوز بیمه روستایی در استان آنگونه که شایسته است فراگیر نشده است، متذکر شد: نبود درآمد در دهیاریهای استان ایجاب میکرد که در این حوزه به کمک اداره کل دفتر روستایی استانداری وارد عرصه شویم که با این سیاست، تاکنون بیش از 20 درصد روستاهای استان تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران گلستان، جانشین مدیریت بحران استان گلستان یادآور شد: با توجه به همکاریهای موجود و تعامل بیشتر دهیاران استان انتظار میرود تا روستاهای بیشتری از این استان حادثهخیز، تحت پوشش بیمهای قرار گیرند.
مقدم یادآور شد: پرداختن به موضوع بیمه و گسترش بیشتر فرهنگ آن در استان نیازمند تعامل تمامی دستگاههای اجرایی و رسانههای استانی، منطقه ای و کشوری است.
پایان پیام/
نظر شما