به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علیرضا عاشوری، رئیس پیشین دانشگاه فردوسی مشهد ظهر امروز(17دی) در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار داشت: وظیفه خود میدانم از رهبر معظم انقلاب که در دوران ریاست من به دانشگاه فردوسی آمدهاند تشکر کنم چرا که این دیدار دارای برکات فراوانی بود و امروز مسجد، کتابخانه و استخری که در دانشگاه شاهد آن هستیم از برکات حضور ایشان در دانشگاه بود.
عاشوری با اشاره به اینکه تصمیم گیریها ی دانشگاه باید بر مبنای مصالح سازمان علوم صورت گیرد، ادامه داد: از دولتهای قبل قرار بر این بود دولت کوچک شود اما در برخی مواقع خلاف این امر عمل شد اما دانشگاه فردوسی توانست به این وظیفه عمل کند و از هزار و800 فرد فعال دانشگاه به هزارو 300 رساندیم که البته باید به 800 نفر برسد.
رئیس پیشبن دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه فضاهای فرهنگی و ورزشی نسبت به گذشته چند برابر شده است، خاطرنشان کرد: روزی که کار را شروع کردم رتبه دانشگاه 12 بود و امروز به7/6 رسیده است و در بین دانشگاههای جامع به رتبه سه رسیدهایم.
عاشوری با تاکید بر اینکه به نظر میرسد این دانشگاه دارای جایگاه بسیار خوبی در وزارت علوم است، خاطرنشان کرد:حوزه ای در وزارت علوم وجود ندارد که چنانچه تصمیم گیریهای کلیدی در آن انجام شود از مدیران دانشگاه فردوسی مشورت نشود.
وی با اشاره به اینکه در دوران مدیریتم چند اصل را شیوه کار خود قرار دادم، گفت: در همه تصمیم گیریها مصالح سازمان را اصل اول خود میدانستم و چنانچه قرار بر این بود یک مسئله خللی به نهاد دانشگاه وارد کند جواب ما منفی بود.
رئیس پیشین دانشگاه فردوسی اجتناب از روزمرگی و نگاه دراز مدت داشتن را از دیگر اصول خود دانست و گفت: اصرار به استفاده از پتانسیلهای دانشگاهی از دیگر اصول کار بود به طوری که برنامه استراتژیک دانشگاه در خود دانشگاه و با استفاده از پتانسیل دانشگاه تکمیل و این برنامه الگویی برای بسیاری از دانشگاههای کشور شد.
بنا برگزارش شبستان در ادامه این مراسم حجت الاسلام نقی زاده ، رئیس دانشکده الهیات فردوسی مشهد گفت: ارزش همه رفتارها و کوشش های ما در عرصه زندگی فردی و اجتماعی باید با این معادله سنجیده شود که چه میزان می تواند مصداق قیام برای خداوند متعال باشد.
وی با اشاره به اینکه مستحکم و پایدار کار کردن از مصادیق قیام برای خداوند است، افزود: سهم مدیران در این عرصه هم باید به همین اندازه محاسبه شود نباید تلاش های که به اعتلای دانشگاه در طول این مدت شده است نادیده گرفته شود.
وی با بیان اینکه رییس پیشین دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سکان دار مدیریت دانشگاه سهم وافر و ستودنی در پیشرفت های این دانشگاه داشته است، گفت:مدیران را باید در بحران هاشناخته می شوند و در این مدت شاهد بودیم که عاشوری در مواجهه با بحران های سیاسی و مالی چگونه خردمندانه ومدبرانه وارد میدان شده است.
حجت الاسلام نقی زاده در همین زمینه با تاکید بر اینکه امید است مدیر جدید نسبت به مسائل فرهنگی هوشیار و به گوش باشد، تصریح کرد:مهمترین دغدغه هر انسان موظف باید این باشد که در طول دوران مدیریتش مسائل را به خوبی هدایت و به پیش برد و از تجربیات مدیران سابق به خوبی بهره گیرد تا خطاها را تکرارنکند.
پایان پیام/
نظر شما