تکرار مجموعه های تلویزیونی راهبرد مقابله با شبکه های بیگانه است

خبرگزاری شبستان: مدیر عامل سروش، با اشاره به پخش تکراری فیلم های پیش از انقلاب از سوی رسانه های بیگانه اظهار داشت: ضروری است تا ما نیز با تکرار سریال های فاخر رسانه ملی، به مقابله رسانه ای با آن ها بپردازیم.

مهدی فضائلی، مدیر عامل انتشارات سروش و عضو شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان به تبیین دیدگاههای خود در زمینه پدیده تکرار فیلم ها و سریال های تلویزیونی از سوی رسانه ملی پرداخته و این امر را راهبردی برای بهره برداری بیشتر از این سرمایه های ملی دانست.


وی در ابتدای این مصاحبه خبری با تاکید بر اینکه تکرار فیلمها و سریالها را باید امر خرمندانه تلقی کنیم، تصریح کرد: تصور اینکه زمان استفاده از این کالاهای فرهنگی تمام شده و غیرقابل استفاده مجدد است، اشتباه است.


این عضو شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: رسانه ملی در طول سالیان زیاد سرمایه بسیاری را هزینه تولید فیلمها و سریالها کرده است و این سرمایه ای برای رسانه ملی ماست؛ اما مهم است که بدانیم از این سرمایه چگونه باید استفاده کرد.


مدیر عامل انتشارات سروش گفت: برخی از شبکه هایی که الان در تلویزیون برمبنای تکرار تاسیس شده اند، مثل شبکه آی فیلم و پویا، مورد استقبال قابل توجه مخاطبان قرار گرفته است و این خود نشانی از این است که رسانه ملی با این اقدام توانسته مخاطب جذب کند و جذب مخاطب، یکی از مهمترین هنرها و وظایف هر رسانه ای است.


فضائلی ادامه داد: بخشی از دلایل استقبال مخاطبان از تکرار این فیلمها و سریالها، جذاب بودن خود این مجموعه هاست و بخشی هم به نوستالژی مخاطب در یک دوران گذشته مربوط است. اینکه مخاطبان جوان هم بدانند در سالهای قبل، فضای حاکم بر فیلمها و مجموعه های مختلف در رسانه ملی چه بوده است ارزشمند است و این امر خود بازتاب بخشی از واقعیتهای جامعه ماست که می تواند برای نسل جدید مورد استفاده قرار گیرد.


این عضو شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: همه آن چیزی که الان از رسانه ملی تکرار می شود مربوط به سالهای دور نیست و بلکه تلفیقی از گذشه های دور و نزدیک است.


مدیر عامل انتشارات سروش پخش تکراری فیلمهای قبل از انقلاب از سوی رسانه های بیگانه را یادآور شد و گفت: این اقدام، آنها را به سیاستها و اهدافشان نزدیک می کند و لذا ضروری است تا ما نیز با تکرار پخش فیلمها و سریالهای پرمحتوا و جذاب به مقابله رسانه ای با آنان بپردازیم.


فضائلی ادامه داد: رسانه ملی باید توجه کند که در تدوین جدول زمان پخش، کارتخصصی و کارشناسی انجام دهد که با توجه به شرایط و اقتضائات زمانی و وضعیت مخاطب، فیلمها و مجموعه هایی در جدول پخش شبکه ها قرار گیرد که با اقتضائات زمانی و روحیه مخاطب تناسب داشته باشد.


مدیر عامل انتشارات سروش گفت: اگر تکرار، بیش از حد باشد، می تواند جنبه وازدگی و یک نوع عدم استقبالی را در مخاطب ایجاد کند. باید این اصل را بپذیریم که دقت در تدوین جدول پخش، امر مهمی است.


این عضو شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ضرورت اصلاح کیفی فیلمهای قدیمی برای پخش اظهار کرد: برخی از فیلمها که قدیمی تر هستند، فاقد کیفیت فیلم برداری مناسب بوده اند و برای بازپخش آنان، اقداماتی فنی باید صورت گیرد که کیفیت تا حد قابل توجهی ارتقا یابد. این، اقدامی ضروری است که باید بعنوان یک نکته در رقابت با شبکه های تلویزیونی بیگانه به آن توجه کنیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 330813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha