صبحی که میدان کتابی تهران محراب شهادت شد

خبرگزاری شبستان: امروز دومین سالگرد شهادت دانشمند هسته ای کشورمان است که در صحنه ای دردآلود ردای شهادت را به تن کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، 21 دی ماه 1390 ساعت 8:30 صبح بود که اهالی میدان کتابی تهران صدای ناهنجاری به گوششان رسید. صدایی که در پی آن بمبی منفجر شد و جوان رعنایی به درجه رفیع شهادت نائل گشت.

بنابراین گزارش، مصطفی احمدی روشن معاون بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز بود که پس از خروج از منزل در ساعت 8:30 صبح توسط یک موتورسیکلت سوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گل نبی تهران (میدان کتابی) ترور و شهیدشد. پس از چند روز دست شوم موساد در این عملیات رو شد.صفرعلی براتلو دبیر شورای تأمین استان تهران ترور را منسوب به صهیو نیست‌ها دانست. رسانه های داخلی کشورمان نیز از دست داشتن موساد در این عملیات گفتند و پس از مدتی شبکه ان‌بی‌سی از این حادثه در مقاله‌ای که منقش به تصویر خودروی حادثه سؤ قصد به احمدی روشن بود از ترور 5 دانشمند هسته‌ای از سال 2007 نام برد و به نقل از یک مقام رسمی‌ آمریکایی، بدون فاش کردن هویت او، نوشت که حملات علیه دست اندرکاران برنامه اتمی ایران توسط اعضای سازمان مجاهدین خلق و با حمایت مالی، آموزشی و تسلیحاتی سرویس اطلاعاتی اسرائیل انجام شده است. مقام آمریکایی مذکور به ان‌بی‌سی گفته است که دولت آمریکا از عملیات ترور مطلع است، اما نقشی در آن ندارد.
مصطفی احمدی روشن در 17 شهریور 1358 چشم به جهان گشود.

در سال 1377 در رشته مهندسی شیمی وارد دانشگاه صنعتی شریف می شود.

وی از بسیجیان فعال بود و در دوران دانشجویی به عنوان معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت می نمود.

شهید احمدی شخصی ولایتمدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت استاد اخلاق تهران بوده است.

در سال 1381 در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی گردید.

وی دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می رفته است. این شهید که به عنوان استاد دانشگاه نیز فعالیت می کرد دارای چندین مقاله ISI به زبان های انگلیسی و فارسی بوده است.

شهید احمدی روشن عضو هیئت مدیره یکی از شرکت های تامین کالای نیروگاه هسته ای نطنز اصفهان بود که در زمینه تهیه و خرید تجهیزات هسته ای فعالیت داشت.

این شهید بزرگوار در هنگام شهادت معاون بازرگانی سایت نطنز بوده است. معاون بازرگانی سایت نطنز شخصی شوخ و باصفا و در عین حال در مدیریت جدی و قاطع بوده است.

به گفته دوستان وی، شهید احمدی روشن فردی ولایتمدار، اخلاق مدار و شوخ طبع بود، شهادت آرزوی شهید احمدی روشن بود، او از شهادت نمی ترسید و امروز به آرزویش رسید.
شهید احمدی همیشه می گفت دعا کنید تا من شهید شوم و اگر شهید شدید دست من را هم بگیرید.

شهید احمدی دارای روحیه بسیجی و جهادی بود. او فردی خاص بود و دشمنان خوب فهمیدند که چه کسی را ترور کنند. وی اهل نماز اول وقت بود. ایشان دارای پشتکار بالا، پرتوان، پرتلاش، پرانرژی و توانمند در عرصه اجرایی و علمی بود. او در خط ولایت و سرسپرده بود، همیشه می گفت دعا کنید مثل ابراهیم مالک اشتر نشوم و مختار را تنها نگذارم. شهید احمدی در راهپیمایی عظیم 9 دی حضور داشت و یک ولایتمدار به معنای واقعی بود، او شیفته رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

شهید احمدی روشن صبح چهار شنبه 21 دی ماه 90 بر اثر انفجار یک بمب مغناطیسی در خودروی خود در میدان کتابی ابتدای خیابان گل نبی تهران بدست عوامل استکبار به شهادت رسید.

از شهید احمدی روشن یک فرزند به نام "علی" به یادگار مانده است.

شهید رضا قشقایی نیز رانندهٔ مصطفی احمدی روشن کارمند سازمان انرژی اتمی ایران بود که در حادثه سوء قصد به مصطفی احمدی روشن در تاریخ 21 دی 1390 به همراه او شهید شد. وی در پی اقدام تروریستی مجروح شد و به بیمارستان رسالت تهران انتقال پیدا کرد اما علیرغم تلاش پزشکان شهید شد.

رضا قشقایی در سال 1357 در خانواده‌ای متدین متولد شد. دوران زندگی اش را ابتدا با کارگری آغاز کرد. همزمان با درس و کار، مسئول فرهنگی پایگاه بسیج مسجدشان بود. قشقایی مدتی به کابینت سازی اشتغال داشته و بعد از ورشکستگی آن کارگاه، کارمند سازمان انرژی اتمی شد. وی رانندهٔ مصطفی احمدی روشن بود و گفته می‌شود که رابطه صمیمانه‌ای بین او و رئیسش برقرار بود.
پایان پیام/

کد خبر 330963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha