به گزارش خبرگزاری شبستان، در نخستین گردهمایی مدیران و اعضای کانونهای هماهنگی دانش و صنعت چرم و پوست و آبزیپروری که با حضور مسئولانی از وزارتخانههای بازرگانی، صنعتومعدن، جهاد کشاورزی و بخش خصوصی و انجمنهای صنفی و علمی مرتبط با هر بخش برگزار شد، احکام اعضای این دو کانون اعطا شد.
در این مراسم معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در سخنان کوتاهی با اعلام اینکه در دو صنعت چرم و پوست و آبزیپروری احتیاج به افزایش آگاهی در جامعه است، افزود: کانونهای هماهنگی دانش و صنعت محلی برای اجتماع تمام بازیگران حول یک محصول، کالا یا خدمات است که دست در دستهم برای هماهنگی، همافزایی و ارتقاء فناوری و تولید آن محصول و کالا تلاش می کنند.
وی گفت: در این راه باید آموزشها بر اساس سیستمهای جدید بوده و با تسهیل کردن امر کسب وکار و با توجه به ظرفیتهای موجود در هر بخش، مشکلات این صنایع برطرف شود.
دکتر سالارآملی با یادآوری اینکه هر واحدی از صنعت باید نقشه راه و استراتژی مشخصی داشته باشد، گفت: استراتژیها باید همه جانبه دیده شود و نیازمند به نگرشی فرا تحلیلی است تا راهگشا بوده و بتواند خروجی مطلوبی داشته باشد.
بنابر گزارش دفتر ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری؛ وی با اعلام اینکه در نگرشها باید تمام بازیگران دیده شوند، گفت: بازیگران این صحنه مجلسیها، دولتیها و بخش خصوصی هستند که باید حضوری همراه با تعامل داشته باشند.
معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تصریح کرد: باید با نگاهی امیدوارانه ضعفها را کنار گذاشت و برنامهای هماهنگ و تعاملی داشت تا یک مبنای سیستیمی بتوانیم، تولید ثروت و رونق کسب وکار را حول دانش و فناوری شاهد باشیم.
پایان پیام/
نظر شما