شناسایی استعدادجوانان نخبه مسجدی؛ هدف ستادعالی از برپایی جشنواره ها

شناسایی استعدادهای جوانان مسجدی و تقویت آموزه‌های قرآنی آنها از اهداف جشنواره بزرگ جوانان مسجد است که تاکنون هفت دوره از آن با این هدف از سوی ستاد عالی کانون های مساجد کشور برگزار شده است.

خبرگزاری شبستان: جشنواره جوانان مسجد از سال 81 و در 10 رشته آغاز و در سال 82 نیز برای دومین سال تکرار شد و پس از آن به دلیل وجود برخی مشکلات و ناهماهنگی‌ها در دستگاه‌های برگزارکننده، برگزاری این جشنواره چهار سال به تعویق افتاد.
پس از اینکه این جشنواره از سال 86 و تنها در رشته قرآن از سرگرفته و با استقبال زیاد جوانان فعال در کانون‌های مساجد کشور مواجه شد، مسئولان ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور برآن شدند تا برنامه‌ریزی مناسبی را برای برگزاری این جشنواره در سال‌های بعد و در رشته‌هایی متنوع داشته باشند.
این جشنواره  که در سال‌های 87 و 88 شاهد برگزاری دوره‌های چهارم و پنجم خود با حضور پرشور جوانان بود، در سال گذشته(89) توانست ششمین دوره خود را در هفت عنوان و 27 رشته برگزار کند.
براساس آمار موجود سالانه 25 هزار نفر از اعضای کانون‌های مساجد در این جشنواره شرکت می‌کنند که ظرفیت بالایی را برای ارتقای سطح کانو‌ن‌های  مساجد ایجاد کرده  و  در شناسایی جوانان مستعد نقش تاثیرگذاری داشته است.
با توجه به اینکه ششمین جشنواره بزرگ جوانان مسجد در هفت عنوان جشنواره «قرآن»، «آواها و نواهای آسمانی»، «شعر و قطعات ادبی»، «هنرهای نمایشی»، «هنرهای تجسمی»، «نشریات تجربی» و «شیوه‌های نوین تدریس معارف دین» برگزار شد، ایجاد عناوین و رشته‌های بیشتری برای شرکت دیگر اقشار علاقه‌مند به فعالیت‌های فرهنگی و هنری در حوزه معارف دینی امری لازم و ضروری به نظر می‌رسید که در هفتمین دوره این جشنواره که در رشته های قرآن، آواها و نغمه ها و هنرهای نمایشی برگزارشد، به این موضوع توجه شد.
با توجه به اینکه شناسایی استعدادهای نهفته هنری و دینی جوانان مسجد بر اساس آموزه‌های قرآنی از موارد اصلی چشم‌انداز جشنواره بزرگ جوانان مسجد به‌شمار می‌رود، لذا مسئولان ستاد عالی کانون‌های مساجد باید در دوره های بعدی این جشنواره بیش از پیش نگاه ویژه‌ای به برگزاری این جشنواره داشته باشند. بر این اساس در برگزاری دیگر رشته های هفتمین جشنواره جوانان مسجد که در ماه‌های پایانی نیمه اول سال جاری برگزار می شود، نیاز است توجه ویژه‌ به بحث افزایش و ارتقای کانون‌های تخصصی مساجد در شهرستان‌ها و استان‌های محروم کشور برای حضور پررنگ‌تر جوانان مسجد شود که به طور قطع توجه به این موضوع زمینه ساز موفقیت هرچه بیشتر در شناسایی جوانان خبره مسجدی می شود.
پایان پیام/
کد خبر 33232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha