افزایش سالانه 90هزار مورد جدید سرطان

دبیر انجمن آنکولوِِژی ایران با اشاره به اینکه سالانه 90هزار مورد جدید سرطان در کشورد بروز پیدا می کند گفت: این در حالی است که تعداد متخصصان تکنیکال آنکولوژیست کشور تنها 220نفر هستند.

به گزارش خبرنگار شبستان، احمد عامری دبیر انجمن آنکولوژی ایران در نشست خبری امروز خود گفت: تعداد متخصصان تکنیکال آنکولوژیست در کشور به نسبت تعداد بیماران بسیار بسیار کم است و ما در حال حاضر از رشته های دیگر مثل متخصصان خون نیز کمک می گیریم.

 

وی با بیان اینکه تعداد تعداد استاندارد متخصصان آنکولوژیست برای هر یک میلیون نفر جمعیت 10 نفر متخصص است اظهار کرد: در حالیکه تعداد متخصصان آنکولوژیست در کشور ما تنها 220 نفر بوده که در مقایسه با تعداد بیماران بسیار بسیار کم است.

 

وی با اشاره به برگزاری هشتمین همایش آنکولوژیستان کشور در 26 و 27 دی گفت:این همایش با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی و تمام انجمنهای علمی مرتبط با سرطان در شهر اصفهان برگزار می شود.

 

وی یکی از مزیت‌های این همایش سالانه را بحث و بررسی تمام درمانهای بین جراحی سرطان عنوان کرد و گفت:‌ جامعیت این همایش در همین است که مسائلی که در مورد برخورد با سرطان وجود دارد و کمتر مورد بررسی قرار می‌گیرد پرداخته می‌شود.

 

وی ادامه داد: در این همایش به انواع درمان رادیوتراپی، شیمی‌درمانی و غیره پرداخته می‌شود و محورهای همایش درمانهای به روز سرطان های شایع مخصوصاً سرطانهایی است که در شهر اصفهان و مناطق مرکزی پرداخته می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه سرطان پستان و گوارش به طور شایع در کشور وجود دارد اظهار کرد: این سرطانها در دنیا هم شیوع دارند اما در این همایش به طور ویژه بر روی سرطان مثانه و مجاری ادراری نیز پرداخته می‌شود.

 

وی درخصوص داروهای بیماران سرطانی اظهار کرد:‌ موضوع داروی بیماران سرطانی در تمام کشورهای دنیا مطرح است و فقط مربوط به کشور ما نمی‌شود و در حیطه سرطان تمام داروهای تجویزی وارد مملکت می شود اما به دلیل مسایل ارزی گاهی برخی از داروها کم و برخی اوقات تامین می‌شود.

 

در ادامه دکتر حسین فودازی عضو هیئت رییسه انجمن آنکولوژی ایران اظهار کرد:‌ سرطانهای پستان، گوارش، سیستم اداری و تاسلی، سیستم ارولوژی (مجاری ادراری) از جمله محورهای مورد بحث این همایش خواهند بود.

 

وی افزود: همچنین کارگاههای آموزشی تکنیک های جدید رادیوتراپی و جراحی سرطان سینه با حضور اساتید به نام ایران در مورد تکنیکهای جدید نمونه برداری غدد پیش آهنگ و همچنین اجرای یک برنامه زنده جراحی در این خصوص نیز برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه چنین متدهایی در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت روتین انجام می شود تصریح کرد: اما متاسفانه بسیاری از بیمارستانهای بزرگ مثل اصفهان، از این متد بی بهره هستند که یکی دیگر از هدفهای این همایش توسعه آن در شهرهای بزرگ است.

 

وی همچنین با اشاره به اینکه رشته های دیگر مرتبط مانند پرستاری، روانپزشکی،‌ پزشکان عمومی و غیره نیز در این همایش حضور خواهند داشت گفت: مجوز شرکت 600 نفر از وزارت بهداشت اخذ شده اما به دلیل افزایش درخواستهای ثبت نام درخواست افزایش تعداد ظرفیت شرکت کنندگان را به وزارت بهداشت داده ایم و منتظر موافقت آنها هستیم.

 

وی همچنین از برگزاری قسمت نمایشگاهی در حاشیه این همایش خبر داد و گفت: شرکتهای دارویی آخرین فراوردهای دارویی خود را عرضه و مورد اطلاع رسانی قرار خواهند داشت.

 

وی با اشاره به اینکه کشور ما از لحاظ دانش هیچ کمبودی درخصوص روشهای درمانی ندارد اظهار کرد: اما در چند سال اخیر به دلایل مسایل مختلف از لحاظ تجهیزات از دنیا عقب افتاده‌ایم و در این زمینه عقب ماندگی ما بسیار پررنگ است.

 

وی همچنین از پیگیری های انجمن آنکولوژی ایران درخصوص تامین تجهیزات موردنیاز رادیوتراپی با تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت خبر داد و گفت: تمام سعی خود را می کنیم تا بتوانیم تجهیزات موردنیاز را گسترش دهیم که در این راستا ابتدا نیاز به جمع آوری داده ها و نیازسنجی درخصوص تجهیزات هستیم که با انعکاس آن امیدواریم در دولت تدبیر و امید اتفاقات خوبی دراین حوزه رخ دهد.

 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 332346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha