سرپرست کمیته امداد با اشاره به کلام معصومین (ع) افزود: هر کسی که در نزد خود احساس کوچکی و حقارت میکند دچار آسیب میشود و این جمله همان روایت مستند ائمه معصومین (ع) است.
وی ادامه داد: کسی که خود کار نمیکند و اجازه نمیدهد دیگران هم کار کنند موجب رواج تنبلی است و نوعی بیانضباطی اداری را ترویج میکند.
سرپرست کمیته امداد با بیان اینکه چگونه میتوان منکر را شناخت و از آن پیشگیری کرد، خاطرنشان کرد: هر کس که در مدیریت خود از خودرأیی استفاده کند، قدرتمند نیست و این همان منکر مورد نظر است. مدیران در هر سطحی باید به منکرات آگاهی داشته باشند و خود را موظف به حل آن بدانند.
انواری با بیان اینکه چه بسیار مشکلات و تخلفات مالی که متهم آن مدیران هستند، افزود: در رسیدگی به تخلفات مالی و اداری کدامیک از معاونان وزارتخانهها به عنوان متخلف معرفی میشوند مگر تخلف فقط مربوط به آبدارچی و راننده است. منکر اداری برای مدیران از درجه بالاتری برخوردار است.
وی با بیان اینکه زمینه نقد در دستگاهها باز نیست، تأکید کرد: آیا در دستگاهها اجازه گفتن نقد داده میشود، ما میبینیم که این موضوع به یک منکر اداری تبدیل شده و هیچ زمینهای برای گفتن نقد در سازمانها و نهادها وجود ندارد.
انواری با اشاره به اینکه بسیاری از عارضههای اخلاقی باید در محیط خانواده درمان شود، ادامه داد: اگر این عارضهها در محیط خانواده درمان شود سیستم اداری اصلاح میشود، در غیر این صورت این فرآیند ادامه مییابد.
وی گفت: وقتی با متخلف در دستگاهها و نهادها برخورد میشود او را از زندگی ساقط میکنیم و در رسیدگی به تخلفات او خانواده این فرد مورد توجه قرار نمیگیرد و در آیندهای نزدیک این خانواده تبدیل به کانون فساد در حوزهای دیگر میشود.
گفتنی است، همایش مسئولان هماهنگی و رؤسای هیئتهای بدوی و تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری وزارتخانهها، نهادها و دستگاههای اجرایی امروز 4 اردیبهشت در سازمان مرکزی کمیته امداد برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما