به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان امروز(25دی) در دیدار با دکتر پورعباس رییس دانشگاه علمی، کاربردی کشور در خرم آباد، افزود: فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه علمی، کاربردی متناسب با نیازها و موقعیت و شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف تعریف شده که این نقش مهمی در بروز و شکوفایی استعدادهای نهفته در سطح استان های کشور دارد.
وی اظهار کرد: درهمین ارتباط، رشته های آموزشی دانشگاه علمی، کاربردی نیز متناسب با نیاز و مقتضیات بازار کار و شرایط اقتصادی حاکم بر هر منطقه طراحی و تدوین شده که این مهم موجب تربیت افرادی متخصص و دارای مهارت های مناسب برای حضور در بازارهای کار و اشتغالزایی مولد و مناسب شده است.
استاندار لرستان گفت: برهمین اساس، زمینه لازم برای توسعه و گسترش فعالیت های علمی و آموزشی این دانشگاه در سطح استان لرستان را به خوبی فراهم خواهیم کرد.
بازوند با اشاره به شرایط برخی رشته ها و حرفه های شغلی در سطح کشور، اظهار کرد: برخی مشاغل در آستانه فراموشی قرار دارند مانند صنعت مهم و کهن ورشو سازی بروجرد در استان لرستان، که می توان با استفاده از ظرفیت های علمی و آموزشی دانشگاه علمی، کاربردی علاوه بر احیای این رشته هنری ، زمینه برای اشتغالزایی جوانان دارای مهارت و تحصیلکرده دراین رشته را نیز فراهم کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های ویژه استان لرستان در بخش صنایع دستی و گردشگری، گفت: این بخش می تواند به عنوان محور و پایلوت همکاری و فعالیت دانشگاه علمی، کاربردی در سطح استان لرستان تعریف و مدنظر قرار گیرد.
رییس دانشگاه علمی، کاربردی نیز دراین دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت های این دانشگاه، گفت: 100 واحد آموزش عالی این دانشگاه در سطح کشور مشغول فعالیت هستند که درهمین ارتباط 800 شغل در قالب رشته های آموزشی و تحصیلی دراین مراکز تعریف و به صورت علمی تدریس می شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، دکتر عبدالرسول پورعباس افزود: این رشته های تحصیلی در حوزه های مختلف کشاورزی، اقتصادی، صنعتی، تولیدی، خدماتی، اداری، گردشگری و دیگر حوزه های کاری طراحی و تدوین شده اند.
به گفته وی، همین امر موجب شده که ضریب جذب کار و اشتغالزایی دانشجویان دانشگاه علمی، کاربردی حدود 75 تا 100 درصد باشد.
پایان پیام/
نظر شما