دکتر علی رستمی در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه در سال 89 بالغ بر 2 میلیارد و 11 میلیون ریال برای اتمام 57 طرح پژوهشی اعضای هیئت علمی این دانشگاه اختصاص یافت، اظهار کرد: با تخصیص این اعتبار اعضای هئیت علمی این دانشگاه موفق به اتمام 57 طرح پژوهشی در زمینه های مختلف علمی، کاربردی، بنیادی کاربردی، توسعهای و بنیادی توسعهای شدند.
به گفته وی در بین دانشکده ها، آموزشکدهها و مراکز پژوهشی این دانشگاه بیش ترین طرحهای پژوهشی خاتمه یافته در سال 89 به اعضای هیئت علمی دانشکدههای علوم انسانی و اجتماعی، کشاورزی و پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستارهشناسی هر کدام با 8 طرح تعلق داشته است.
دکتر رستمی همچنین با بیان اینکه شورای پژوهشی دانشگاه تبریز در سال گذشته با اجرای 50 طرح پژوهشی جدید از سوی اعضای هیئت علمی این دانشگاه موافقت کرده است، بیان داشت: برای اجرای این طرح ها که در زمینه های مختلف علمی، کاربردی، بنیادی کاربردی، توسعهای و بنیادی توسعهای به اجرا در می آیند، بالغ بر 2 میلیارد و 26 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.
وی افزود: در بین دانشکده ها، آموزشکده ها و مراکز پژوهشی این دانشگاه بیشترین طرح های پژوهشی مصوب نیز به ترتیب به دانشکده علوم انسانی و اجتماعی با 12 و دانشکدههای کشاورزی، علوم تربیتی و روانشناسی و علوم ریاضی هر کدام با 7 طرح اختصاص داشته است.
دکتر رستمی با بیان اینکه دانشگاه تبریز حمایت از طرحهای پژوهشی را به طور جدی در دستور کار خود دارد، اهمیت جایگاه پژوهش و تحقیق را یادآور شد و گفت: دانشگاه تبریز نهادینه کردن پژوهش و تحقیق را وظیفه خود میداند، البته باید سمت و سوی طرحهای پژوهشی در راستای رفع نیازهای جامعه و پاسخگویی به آن باشد.
وی یکی از برنامه های مهم دانشگاه تبریز را در این زمینه تجاری سازی فعالیت های پژوهشی و گسترش ارتباط با صنعت عنوان کرد و گفت: باید یافته های علمی و پژوهشی تولید شده با همکاری دستگاه های ذیربط به ویژه واحدهای تولیدی به محصولات قابل استفاده تبدیل شده تا جامعه از نتایج این فعالیتها بهره مند شود.
دکتر رستمی اذعان داشت: در این راستا دانشگاه تبریز علاوه بر جهتگیری طرحهای پژوهشی به این سمت سال گذشته اقداماتی نظیر تاسیس مراکز رشد فناوری را داشته که فعالیت های این بخش را در بستر دیگری نیز دنبال کند.
پایان پیام/
نظر شما