به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، همزمان با دومین روز هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب گلستان اهالی رسانه استان گلستان، عصر امروز (25 دی) پای صحبت های کارشناسان این حوزه نشستند.
حسین پایین محلی، کارشناس اداره کل کتابخانه های استان گلستان در این نشست کتاب را فرصتی برای افزایش آگاهی و تولید علم و نتیجتا تولید ثروت عنوان کرد و گفت: بایستی هر فردی در روز ساعاتی را به مطالعه اختصاص دهد و بداند که ضرر نمی کند.
وی با اشاره به نقش مطبوعات، افزود: در این راستا رسانه های دیداری و شنیداری و نوشتاری رسالت سنگینی دارند چون باید در تبیین فرهنگ مطالعه کوشا بوده و زوایای خوب و مفید این قضیه را بگشایند.
پایین محلی تصریح کرد: امروزه بحث گرانی کاغذ و کتاب یک معضل به شمار می رود اما بنظر من استفاده از کتاب های الکترونیکی و نشریاتی که در فضای مجازی وجود دارد می تواند راه مفیدی باشد.
رسانه ها ستون فقرات جامعه هستند
روح الله کلانتری، یکی از خبرنگاران فعال و قدیمی استان نیز در این نشست گفت: رسانه ها ستون فقرات جامعه مردم سالاری دینی اند و می توانند در جهت نقد کاستی ها همت کنند.
وی اظهار داشت: رسانه ها نقش مهم و اساسی که دارند اینست که بر مبنای حقیقت کار کنند و به دنبال کشف حقایق و اعلام آن به مردم باشند و اگر رسانه بتواند در این راستا حرکت کند بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.
این روزنامه نگار باسابقه گلستانی تصریح کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به روشنی قانون مطبوعات و حدود آن را مشخص کرده و اگر حکومتی بداند که چشمان بیداری وجود دارد که کاستی ها را رصد می کند و اعمال و کردار دولتمردان و مسئولان را نظارت و مراقبت می کند بسیاری از تضادهای اجتماعی بوجود نخواهند آمد.
کلانتری افزود: دو نوع نگرش به مطبوعات در کشور وجود دارد، یکی اینکه عده ای معتقدند که رسانه ها نقش تخریبی دارند و دوم اینکه عده ای بر این باورند که امنیت ملی جز با حاکمیت یک رسانه مستقل ایجاد نخواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما