امان الله حسین پور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی با بیان اینکه صنایع دستی مهمترین مصداق حمایت از مددجویان در حوزه اشتغال محسوب می شود، به خبرنگار شبستان گفت: به این ترتیب حمایت در قالب آموزش، ارائه تسهیلات، نظارت، بازاریابی و مهمتر از اینها فروش صنایع دستی در دستورکار این نهاد حمایتی قرار گرفته است.
وی در خصوص رشته های صنایع دستی فعال در استان گفت: مددجویان خودکفا شده این نهاد در حال حاضر در رشته های گلیم بافی، چادر شب دوزی،کلاه کرکی، عروسک سازی، نمدمالی، معرق، مشبک، خیاطی تزیینی،گلدوزی، گلسازی، ظریف دستی، طراحی، گرافیک، تابلو فرش، ساخت مبلمان و... در حال فعالیت است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی افزود: این نهاد علاوه بر ارایه تسهیلات در بخش صنایع دستی از سرفصل مشاغل خانگی در بخش های دیگری همچون طرح های کار انگیزی، توان افزایی و خودکفایی نیز با ارایه تسهیلات تا سقف 100 میلیون ریال در ارتقاء توانمندی خانواده های تحت حمایت بسیار موثر واقع شده است.
حسین پور در خصوص دوره های آموزشی به مددجویان تحت حمایت گفت: این نهاد با ارائه آموزشهای لازم به افراد زیرپوشش، نه تنها در مسیر خودکفایی آنان گام بر میدارد بلکه تلاش میکند با ارائه تسهیلات اشتغال در زمینههای دیگری همچون صنعتی، کشاورزی، دامپروری، قالیبافی، صنایع دستی، کسب و خدمات، از نیازمندان به خصوص روستاییان حمایت کرده و از مهاجرت آنان به شهرها جلوگیری کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی ایجاد مشاغل خانگی را برای کسب درآمد زنان سرپرست خانوار و نیازمندان جویای کار، بسیار موثر خواند و گفت: نیاز به سرمایه اندک و سهولت در راه اندازی مشاغل خانگی از مزایای اجرای این طرح است و این امر میتواند به حفظ کرامت خانوادهها کمک کند.
وی افزود: تاکنون این نهاد توانسته 6 هزار و374 خانواده تحت حمایت خود را به توانمندی برساند، که از این تعداد یک هزار و641 نفر آنها را زنان تشکیل می دهند و بیشتر این زنان در بخش مشاغل خانگی و صنایع دستی در حال فعالیت هستند.
حسین پور خواستار توجه بیشتر مسئولان دستگاهها در حمایت و پشتیبانی از طرحهای اشتغال خانگی شد و گفت: حمایت از طرحهای اشتغال خانگی مددجویان موجب رونق گرفتن این طرح و گسترش و ترویج آن در بین سایر افراد ضعیف و نیازمند جامعه خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما