به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، دکتر حمیدرضا تشیعی با تاکید بر ضرورت تفکیک مصارف شرب از غیر شرب در بخش فضای سبز، تاکید کرد: شهرداریها مکلفاند ضمن ایجاد سیستم تصفیه تکمیلی از ظرفیت پساب و یا دیگر منابع آبی غیر شرب که بایستی شناسایی شود، مصارف فضای سبز خود را تأمین کنند.
وی با تصریح بر عدم همکاری شهرداریها با شرکت آب و فاضلاب و عدم ایجاد خطوط انتقال و توزیع جهت بهرهبرداری از پساب، گفت:متأسفانه علیرغم شرایط استاندارد تعیینشده در خروجی پساب، این ظرفیت به راحتی وارد دریا میشود و این در حالی است که ذخیره آب سد میناب در وضعیت مطلوبی قرار نداشته و تفکیک مصارف شرب و غیر شرب به منظور حفظ ذخیره آب موجود در سد برای تابستان سال آینده بسیار ضروریست.
وی افزود: از مسئولان استانی انتظار داریم تا با توجه به جدی بودن چالش کم آبی در هرمزگان، در این رابطه همکاریهای لازم را با شرکت آب و فاضلاب داشته باشند.
تعداد انشعابات فضای سبز در کل استان 653 فقره است
مدیرعامل آبفای هرمزگان نیز با بیان اینکه؛ در سطح استان حدود 10 درصد از آب شرب تولیدی در بخش فضای سبز استفاده میشود، گفت: در شهر بندرعباس نیز 20 درصد از آب شرب معادل 250 لیتر در ثانیه در بخش پارک ها و فضای سبز شهری استفاده میشود که با وجود مشکلات کم آبی در استان، تاکید داریم شهرداری بندرعباس برای جلوگیری از هدر رفت آب شرب، از پساب تولیدی در آبیاری فضای سبز خود استفاده کند.
حسین خادمی گفت: تعداد انشعابات فضای سبز در کل استان 653 و در شهر بندرعباس 360 فقره است . وی افزود: در حال حاضر آبفای هرمزگان امکان ارائه خدمات به شهرداری بندرعباس جهت آبیاری 660 هکتار از فضای سبز شهری با پساب را دارد که این امکان در افق طرح به یک هزار و 200 هکتار افزایش خواهد یافت.
پایان پیام/
نظر شما