بیش از 700 هزار زائر از مناطق عملیاتی کرمانشاه بازدید کردند

خبرگزاری شبستان:مسئول سازمان اردویی راهیان نور کرمانشاه از بازدید 550 هزار نفر از زیارتگاه های دفاع مقدس استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، سرهنگ علی یوسفی راد مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم(ص)استان کرمانشاه امروز(2 بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: طی چند سال اخیر اقدامات بسیار خوبی در بحث راهیان نور صورت گرفته است.
 

وی با اشاره به اسکان 36 هزار نفر در سال 90، افزود: این میزان در سال 91 به بیش از 50 هزار نفر رسیده است.
 

سرهنگ یوسفی راد، یادآور شد: با توجه به اینکه حجم بالایی از اعزام ها در اسفندماه صورت می گیرد، از ابتدای سال جاری تاکنون 75 هزار نفر در یک دوره سه روزه در استان اسکان یافته اند.
 

وی گفت: سال گذشته بیش از 700 هزار زائر در استان کرمانشاه حضور یافته اند که تعداد زیادی از این افراد به صورت خودجوش و مردمی در کاروان های راهیان نور شرکت کرده اند.
 

مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه، ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 550 هزار نفر از زیارتگاه های دفاع مقدس استان بازدید به عمل آورده اند.
 

وی گفت: در بحث زیرساختی نیز دارای زائر سرا و اردوگاه های بسیار خوبی برای اسکان زائران هستیم.
 

سرهنگ یوسفی راد، یادآور شد: زائرسرای کربلا و اردوگاه شهید دکامی هریک با ظرفیت اسکان 400 نفر، اردوگاه توحید با ظرفیت 1800 نفر، اردوگاه تنگ کنش 900 نفر و اردوگاه خسروی با 270 نفر ظرفیت مهیای سرویس دهی به زائران است.
 

وی گفت: استان کرمانشاه در مجموع دارای ظرفیت 5 هزار نفر اسکان دائم در روز است که رشد بسیار مناسبتی نسبت به سنوات گذشته داشته ایم.

 

مسئول سازمان اردویی راهیان نور کرمانشاه، اضافه کرد: باتوجه به زیرساخت های ایجاد شده و تلاش های بسیار خوبی که در خصوص زیارتگاه ها صورت گرفته است،امسال برای اولین بار شاهد حضور کاروان های اعزامی دانش آموزان در استان بودیم.

 

وی گفت: حدود 20 هزار نفر از دانش آموزان پسر استان های تهران، مازندران، قم، اراک، زنجان و قزوین از مناطق عملیاتی استان بازدید کردند.
 

سرهنگ یوسفی راد، همچنین از اعزام 12 هزار نفر از دانش آموزان استان به مناطق عملیاتی غرب اشاره کرد و گفت: استقبال بسیار خوبی از اردوهای راهیان نور غرب صورت گرفته است و وجه تمایز آن نسبت به سال های گذشته حضور خانواده هاست که برای اولین بار در استان حضور یافته و از مناطق عملیاتی بازدید کردند.
 

وی از بکارگیری 2 هزار نفر روز خادمین شهدا در مناطق عملیاتی استان جهت سرویس دهی به زائران خبر داد و گفت: باتوجه به قابلیت و ظرفیت های موجود در اردوگاه های راهیان نور استان بسیاری از مسابقات استانی و کشوری در این مراکز برگزار شده است.
 

مسئول سازمان اردویی راهیان نور، در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره داستان کوتاه راهیان نور در استان، گفت: این جشنواره ضمن اینکه یک حرکت فرهنگی است، مردمی ترین جشنواره با فراگیرترین نقش در بحث ایثار و شهادت است.
 

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره ابعاد آموزشی و علمی برجسته ای را در پی خواهد داشت، اظهار داشت: جشنواره داستان کوتاه راهیان نور یک تفکر و معرفت بسیجی است و مهمترین اثر آن تلاقی دوران طلایی دفاع مقدس و نسل واقع گرای انقلاب است.
 

یوسفی راد، به اثرگذاری و اهمیت راهیان نور اشاره کرد و گفت: انتقال، ترویج و گسترش فرهنگ جهادی و روحیه صدق و صفای رزمندگان از مهمترین آثار این جشنواره است.
 

وی در ادامه از تهیه و توزیع فراخوان جشنواره در تمامی رده های بسیج و پایگاه های مقاومت استان خبر داد و گفت: آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره پایان بهمن سال جاری است.
 

این مقام مسئول، دهه اول اسفند را زمان برگزاری جشنواره اعلام کرد و گفت: شرکت در جشنواره محدودیت سنی ندارد و علاقه مندان می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در کرمانشاه، پارک شیرین، خیابان موید اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه ارسال کنند.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 335124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha