به گزارش خبرگزاری شبستان ،صادق مصلح درباره طراحی این آرم گفت: مداد یا قلم را در این آرم به عنوان مهمترین وجه و در وسط لوگو قرار داده ام چرا که در قرآن کریم هم قلم پر اهمیت شناخته شده است.
وی ادامه داد: ستاره محمدی نیز جنبه اسلامی اثر را حفظ کرده است، ستاره محمدی یکی از سمبل هایی است که در طراحی لوگو و پوستر از آن استفاده می شود. آرم باید ساده باشد و در عین حال تعریف موضوع را در خود داشته باشد و همچنین فرم داشته باشد تا در ذهن مخاطب ماندگار شود.
مصلح با اشاره به این که 53 سال است در حوزه گرافیک فعال است، عنوان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در آمریکا تحصیل کرده ام و سال 60 هم به ایران آمدم و به فعالیت مشغول شدم.
این گرافیست کشورمان ساده کار کردن در طراحی آرم را بسیار سخت دانست و افزود: در طراحی آرم چیزی که باید مدنظر قرار دهید و بر رویش زحمت بکشید این است که از کار پر پیچ و خم و پیچیده به سهل ترین کار ممکن برسید.
وی خاطرنشان کرد: آرم باید فرم خوبی داشته باشد به طوری که در ذهن بماند، طراحی یک آرم خوب نیاز به یادگیری و تلاش بسیاری دارد. امروزه در آثار گرافیکی رنگ و فرم و خطوط کم شده است و در مورد آرم حتما باید این گونه باشد.
او گفت: طی 50 سال فعالیت هنری ام آرم های بزرگ کشورمان را طراحی کرده ام و در فستیوالی در آمریکا با عنوان "صرفه جویی در انرژی" نیز آرم من به عنوان آرم برگزیده انتخاب شد. آرم جشنواره داستان انقلاب نیز ثمره فعالیتم از سال 1344 تا به حال است.
بنا بر گزارش روابط عمومی حوزه هنری صادق مصلح متولد 1327 است. او کارهای گرافیک، طراحی ، نقاشی و عکاسی را در سال 1344 آغاز کرد. مدتی بعد به امریکا سفر کرد و در آکادمی هنر سانفرانسیسکو تحصیل کرد. در سال60 به ایران بازگشت و بلافاصله عکاسی جنگ را تجربه کرد.
وی که دبیری المپیاد عکاسی بینالمللی را در کارنامه خود دارد، نمایشگاههای بسیاری را در ایران و کشورهای ایتالیا، مجارستان، آلمان شرقی و آمریکا برپا کرده است. مصلح از شروع فعالیت حوزه هنری و در سال های جنگ و پس از آن همکاری مستمری با این نهاد انقلابی داشته است.
پایان پیام/
نظر شما