توجه حوزه هنری به فیلم نامه های باکیفیت و اخلاقی است

خبرگزاری شبستان: بخش دوم نشست خبری سهیل جهان بیگلری و اصحاب رسانه به پرسش های نمایندگان رسانه ها و پاسخ مدیر سازمان سینمایی سوره اختصاص داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،مدیرعامل سازمان توسعه سینمایی حوزه هنری در خصوص اکران فیلم «تاج محل»، گفت: اکران درست فیلم یک فعالیت کاملا تخصصی است. بخصوص فیلم هایی مثل «تاج محل» و «خسته نباشید» به عنوان فیلم هایی که تجربه اول کارگردان هایشان محسوب می شوند، باید در فضایی متفاوت از فیلم های حرفه ای اکران شوند.


وی ادامه داد: درحوزه تبلیغات سینما هم نباید تنها به پوستر و پلاکارد اکتفا شود. در خصوص تبلیغات «خسته نباشید» هم تبلیغات خوبی انجام شد. فیلم هایی که برای توزیع در خارج و داخل کشور قبول می کنیم حتما بهترین و بیشترین فعالیت ها برای دیده شدن اثر صورت می گیرد.
جهان بیگلری همچنین به انتشار مجله نقد سینما در محیط مجازی اشاره کرد و گفت: نقد سینما به صورت آنلاین و سایت از دهه فجر در دسترس قرار می گیرد و در آینده به مرحله چاپ برسیم.


مدیر عامل سازمان سینمایی سوره در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این که حوزه هنری تنها با تعداد محدودی از تهیه کننده‌ها و کارگردانان سینما کار می کند؟ گفت: متاسفانه این صحبت ها تنها فضای سینما را غبارآلود کرده است. حدود 150 فیلمنامه برای مشارکت در تولید، حمایت و ساخت به دست ما رسیده است که از این 150 عنوان به 3 فیلمنامه رسیده ایم.


جهان بیگلری در این خصوص با طرح سئوالی توضیح داد: منوچهر شاهسواری و نوروزبیگی به عنوان تهیه کنندگانی که با حوزه مشارکت می کنند وقتی کنار هم قرار می گیرند آیا طیفی از سینما محسوب می شوند یا خیر؟ به نظرم به خروجی ها نگاه کنیم شاید بهتر باشد. ما بودجه های میلیاردی نداریم بنابراین از این بودجه محدود سعی می کنیم بهترین استفاده شود و فیلمنامه هایی را با توجه به نظر مردم و منطبق بر اهداف حوزه هنری تولید کنیم. برای حوزه هنری فرقی نمی کند با کدام تهیه کننده و کارگردانی کار کند بلکه آنچه مهم است وجود فیلمنامه باکیفیت در راستای اخلاق و سیاست های حوزه هنری است.


وی در ادامه تشریح کرد: در تولیدات سینمای ایران حدود 30 تهیه کننده داریم و به نظرم هیچ نگاه خاصی نیست و هر فیلمنامه ای پذیرفته شود برای تولید آن اقدام خواهیم کرد. سال گذشته هم گفته بودیم از فیلم هایی با موضوعات دفاع مقدس، خانواده و انقلاب اسلامی تا سقف 100 میلیون تومان حمایت می کنیم. اما فیلمنامه های قابل توجهی نیامد که این اتفاق بیفتد. به هر حال درصورت داشتن فیلمنامه مناسب حتی اگر بودجه تهیه فیلم را نداشته باشیم در مشارکت با سایر نهادها مثل سازمان فارابی، معاونت سینمایی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و انجمن سینمای جوان به تولید فیلم کمک خواهیم کرد.


  بنا برگزارش روابط عمومی ، جهان‌بیگلری درباره مشارکت با نهادهای مختلف گفت: با هر سازمان و نهاد سینمایی که به شکل مشارکتی وارد همکاری با حوزه هنری شود، همکاری خواهیم کرد. به همین دلیل تلویزیون هم باید در ابتدا سرمایه گذاری و مشارکت کند و اگر این مشارکت صورت گیرد حتما هم چرخه اقتصادی و هم تولید آثار خوب سینمایی با موفقیت انجام خواهد شد، به همین دلیل علاقه مند هستیم که با تلویزیون کار مشارکتی انجام دهیم تا این چرخه سریعتر به انجام رسد، اما مشکل نبود تفاهم نامه های اجرایی است. اینکه در پایان سال اقدام به خرید فیلم کند و یا بودجه نداشته باشد مشکلاتی در این همکاری به وجود خواهد آورد.در خصوص فیلم های سینمایی ابتدا به سینما، سیستم ویدئوی خانگی و بعد به پخش در تلویزیون فکر می کنیم.


این مدیر سینمایی افزود: حوزه هنری علاقه مند است که با سازمان ها و نهادهای سینمایی کار کند تا سینما به یک هم‌افزایی برسد، منتها مساله این است که هنوز مدیران وزارتخانه ها و مراکز غیرمرتبط با سینما از ظرفیت این هنر و صنعت آگاه نیستند و چون آگاهی ندارند استفاده درستی از ظرفیت های سینما نمی کنند و چون استفاده درستی از ظرفیت های سینما نمی شود، در نتیجه چرخه سینما از کار می افتد.
پایان پیام/
 

کد خبر 336864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha