«لیلی گلستان» مدیر گالری گلستان در گفتوگو با خبرنگار تجسمی خبرگزاری شبستان درباره بحث اقتصاد فرهنگ و هنر در ایران بیان کرد: برای اینکه بتوان هنر را به مردم دیر باور ایران قبولاند راه سختی را باید پیمود، کما اینکه من نیز در آغاز راه، سختی بسیاری را متحمل شدم.
وی خاطرنشان کرد: اینکه بتوان به مخاطب باوراند صرفا برای لذت بردن از آثار هنری به گالری پا بگذارد کار سختی است تا اینکه بتوان در قدم بعدی بحث فروش آثار هنری را به میان کشید.
گلستان اولین قدم در این راه را اعتماد دانست و گفت: اولین قدم در این راه بحث اعتماد است که بتوان اعتماد مردم را جلب کرد، به طوری که فقط رنگ و بوی تجارت را به خود نگیرد و مسلما همین رابطه خوب باعث رونق در این عرصه برای من شد تا جایی که در حال حاضر میتوانم با خرسندی بگویم بسیاری از آثار هنری را از طریق اینترنت به فروش میرسانم.
وی در مورد وضعیت اقتصاد هنر در ایران و مقایسه آن با کشورهای منطقه نیز اظهار کرد: از مناطق فعال در اقتصاد هنر میتوان از دوبی، ترکیه، قطر و بیروت نام برد که هیچ کدام آنها به پای ایران نمیرسند و دور تند ما را ندارند و به جرات میتوانم بگویم گالری گلستان هر هفته نمایشگاه دارد و تا سال 95 رزرو شده است.
مدیر گالری گلستان با ذکر مثالی توضیح داد: شاید باور پذیر نباشد در نمایشگاهی که مثلا 40 تابلوی طراحی به دیوار رفته 34 کار به فروش رسیده باشد یا از 16 نقاشی 100 در 70 رنگ و روغن روی بوم 12 نقاشی خریداری شده باشد و اینها واقعیت است.
وی تاکید کرد: این نوع انفاقات در ایران و در گالری های ایرانی رخ میدهد که قابل قیاس با منطقه نیست؛ هر چند این را می دانیم که هیچ چیز ایران با هیچ کجای دنیا قیاس کردنی نیست!
لیلی گلستان درباره ارائه راهکاری برای بهبود وضعیت اقتصاد هنر پیشنهاد داد: ارائه آثار هنری با کیفیت بالا و نوآوری میتواند، مخاطب هنر دوست را به خود جلب کند. گران نفروختن آثار هنری و حرص نزدن و عادل بودن هنرمند و ایجاد رابطه درست با مخاطب از لحاظ رابطه فرهنگی و هنری و نه صرفاً تجاری، باعث می شود هنر در ایران رونق بگیرد و مردم را با هنر آشتی دهد.
پایان پیام/
نظر شما