علی باقرطاهرنیا، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینای همدان، با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: در بحث شیطان پرستی و عقاید انحرافی باید سیاست های پشت پرده و معیوب غرب که به جامعه و دانشگاه تزریق شده است را مد نظر قراردهیم و این هشداررا جدی تلقی کنیم.
وی، واکسینه کردن جمعیت دانشجویی کشور درمقابل عقاید انحرافی را از مهمترین روش ها، عنوان کرد و افزود: دانشجو قبل از ورود به دانشگاه باید در خانواده، مبنای عقیدتی محکم و استواری را در خود شکل دهد که با این کار امر پیشگیری انجام می شود.
وی اضافه کرد: اگر در دوران تحصیل در آموزش و پرورش این مبانی تقویت شود و تجربه مقابل را کسب کنیم، مطمنا در دانشگاه جوانی محکم و مقاوم را خواهیم داشت که هیچ گاه آسیبی نمی بیند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا، خاطر نشان کرد: اگر جوان ما از نظر اعتقادی و اراده ضعیف باشد در مقابل هر گونه انحرافی تسلیم شده و در دامن گزینه های انحرافی غرب خواهد افتاد.
طاهرنیا، با اشاره به نامگذاری سال جدید تحت عنوان سال جهاد اقتصادی، اظهار داشت: هر کس در هر حوزه ای (دانشگاه، صنعت، آموزش و پرورش و...) باید در حوزه کاری خود، تعریفی جامع و بومی را در برنامه های یکساله خود پیرامون جهاد اقتصادی داشته باشد.
وی، یکی از اهداف نامگذاری سال جهاد اقتصادی را فرهنگ سازی در مدیریت مصرف بیان کرد و افزود: سال جهاد اقتصادی فرصتی است برای اصلاح الگوی مصرف تا تحولی عظیم در اقتصاد جامعه حاصل شود.
طاهرنیا، قانون هدفمند سازی یارانه ها را کاری بزرگ توصیف کرد، و اذعان داشت: این کار به نوبه خود جهادی اقتصادی است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا، تصریح کرد: آنچه در طرح تحول باید لحاظ شود این است که باید کمترین ریسک اقتصادی را داشته باشد تا مردم به زلزله های مالی و اقتصادی مبتلا نشوند.
وی، انقلاب اسلامی ایران را انقلابی ارزشی، بیان کرد و گفت: ارزش ها و عقاید ریشه تنومند انقلاب اسلامی است و جایگاه و خواستگاه انقلاب ارزشی ما در حوزه علوم انسانی دیده می شود.
وی، بیداری جهان اسلام را به نوعی حاصل حضور موثر زائران ایرانی عنوان و اضافه کرد: این حضور به همراه پیام های بیدار کننده رهبری، تاثیر به سزایی در بیداری ملت های مسلمان داشته است.
پایان پیام/
نظر شما