نبود دانش بازاریابی حلقه مفقوده در ایجاد اشتغال

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان، توسعه آموزش‌های بازارمحور در استان را ضروری خواند و گفت: نبود دانش بازاریابی حلقه مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، جمیل احمدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان، ظهر امروز ( 9 بهمن)  در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان در مرکز آموزش  فنی و حرفه ای شهید ورمقانی سنندج گفت: اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ارائه آموزش‌های بازار محور را در دستور کار دارد و با این کار افراد را برای فرصت‌های شغلی آینده آماده می‌کند.


وی با بیان اینکه نبود دانش بازاریابی حلقه مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار است، افزود: آموزش های فنی و حرفه ای باید اثربخشی و کارایی داشته باشد و الگوی آموزش های بازار محور می تواند این کارایی را داشته باشد.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با بیان اینکه استان کردستان به عنوان استان پایلوت آموزش های بازار محور را شروع کرده است، اظهار داشت: الگوی آموزش‌های بازارمحور فرصتی مناسب در راستای بالا بردن تولیدات داخلی است.

 

احمدی اضافه کرد: ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای منجر به تولید محصول متناسب با نیاز بازار می‌شود و با توجه به نقش آن در توسعه اشتغال و ایجاد شغل‌های پایدار با توجه به نیاز و ظرفیت‌های منطقه نقش مهمی در توسعه اقتصادی دارد.
 

افتتاح 4 پروژه عمرانی آموزش فنی و حرفه ای در کردستان همزمان با دهه فجر
 

وی  از افتتاح و بهره برداری از 4 پروژه عمرانی این سازمان همزمان با گرامیداشت دهه فجر خبر داد و افزود: مرکز جوار دانشکده فنی و حرفه ای پسران با همکاری دانشکده فنی و حرفه ای استان با هدف ارائه آموزش های مهارتی در کنار آموزش های اکادمیک همزمان با دهه فجر در سنندج افتتاح می شود.

 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان بهره برداری از مرکز فنی و حرفه ای در منطفه نایسر سنندج با هدف ارائه آموزش های بازار محور به بانوان، افتتاح بخش خواهران آموزش های فنی و حرفه ای در مریوان و بهره برداری از کارگاه تراشکاری شهرستان بیجار را از دیگر پرژه های این سازمان در دهه فجر برشمرد.


احمدی تصریح کرد: این پروژه های با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد ریال در راستای توانمند سازی و ارائه آموزش های فنی و حرفه ای انجام شده است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به اینکه منابع انسانی در هر کشوری بزرگترین سرمایه آن کشور و سازمان است که باعث پیشرفت آن جامعه می شود، اذعان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای شاه کلید اشتغال جامعه است.


احمدی، توسعه نیروی انسانی را کلید توسعه و ترویج کارافرینی در جامعه دانست و افزود: برای تربیت نیروی انسانی توانمند باید آموزش های لازم و موثر ارائه شود تا آن جامعه به پیشرفت و تعالی برسد.


این مقام مسئول، داشتن کشور آباد و توسعه یافته را مستلزم توجه به فرهنگ کار و تلاش دانست و اظهار داشت: آموزش های فنی و حرفه ای و کارافرینی باید بر اساس نیاز جامعه عرضه شود.


وی سند راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را چراغ راهی در جهت توسعه این آموزش ها خواند و افزود: ترویج کارافرینی متاسفانه در حد شعار باقی مانده و عملیاتی نشده اما این سازمان می خواهد با ارائه آموزش های مهارتی در جامعه فرهنگ کارافرینی را توسعه و ترویج دهد.

 

ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به فرمانداران، بخشداران و دهیاران
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان یکی از برنامه های در دست اقدام این اداره کل را ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به فرمانداران، بخشداران و دهیاران استان عنوان کرد و افزود: این آموزش ها با هدف ایجاد نگرش کارافرینی و نگرش کسب و کار در بین مسئولان انجام می شود تا با نگاهی متفاوت و دانش لازم در راستای توسعه استان تلاش شود.


احمدی ارتقای مهارت شاغلین در جهت پایدار بودن شغل و ایجاد مهارت برای افراد جویایی کار را از اهداف اصلی این سازمان برشمرد و اذعان کرد: استان کردستان بر اساس ارزیابی‌های به عمل آمده در زمینه ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای جزو استان‌های برتر کشور است و تشکیل شورای مهارت و فناوری برای نخستین بار در استان از ابتکارات اداره‌کل فنی و حرفه‌ای است.


وی با بیان اینکه شورای مهارت می تواند اتاق فکری برای کارگروه اشتغال استان باشد، خاطر نشان کرد: داشتن وحدت رویه و یکپارچه سازی آموزش های مهارتی غیررسمی در سطح استان و جلوگیری از جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌های مرتبط با حوزه اشتغال و ایجاد یک مسیر اشتغالزایی و تعمیم آن به دستگاه‌های اجرایی از اهداف تشکیل شورای مهارت و فناوری فنی و حرفه‌ای استان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان از برگزاری دوره آموزشی روش های بهینه سازی مصرف انرژی در صنعت ساختمان ویژه مربیان سازمان آموزش فنی و حرفه ای در سنندج خبر داد و افزود: این دوره آموزشی با توجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و دستورالعمل های ابلاغی دولت مبنی بر استفاده بهینه از انرژی های فسیلی و گرایش به استفاده از انرژی های نو و تجدید برای اولین بار در سطح کشور برگزار شد.

 

احمدی با اشاره به افتتاح اولین مرکز تخصصی ممیزی انرژی در استان کردستان گفت: این مرکز دارای امکانات منحصر بفردی در زمینه های مختلف آموزشی در حوزه بهینه سازی مصرف انرژی می باشد که از این پس با آموزش مربیان در این حوزه می توان از پتانسیل های این مرکز بهره برداری لازم را بعمل آورد.

 

راه‌اندازی 15 مرکز آموزش‌ فنی و حرفه‌ای آزاد در اقلیم کردستان عراق

وی تصریح کرد: تاکنون 15 موافقتنامه در راستای راه‌اندازی 15 مرکز آموزش‌ فنی و حرفه‌ای آزاد در اقلیم کردستان عراق انجام شده که باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق مسیر اجرای آن را فراهم کرد.

 

رشد 30 درصدی تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای

مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر 106 آموزشگاه فعال در سطح استان وجود دارد، اظهار داشت: در دو سال گذشته تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در استان 30 درصد رشد داشته است.

 

وی از ارائه مشاوره به کسانی که متقاضی تاسیس آموزشگاه آزاد در زمینه های صنعت، خدمات و کشاورزی در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید و بر اساسا اصل 44 قانون اساسی خبر داد و اعلام کرد: این سازمان امادگی دارد برای این افراد در ارائه مجوزها نهایت تسهیلات را انجام دهد.

 

 پایان پیام/

کد خبر 337615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha