فعالیت 460 کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان همدان

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه 440 کانون فرهنگی در استان فعالیت می کنند، گفت: این کانونها تا پایان سال به 500 کانون افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان ظهر امروز(10 بهمن) در گردهمایی مدیران کانون های فرهنگی جدید التاسیس اظهار داشت: مساجد به عنوان مرکز انتقال فرهنگ دینی به همه اقشار جامعه به ویژه نوجوانان نقش مهمی در پرورش نسلی پویا و شاداب دارد.

 

وی با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد بهترین مکان جهت آشنای نسل جدید با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی است، افزود: کانون های مساجد باید در جهت ترویج ارزش های ناب اسلامی و دینی در جامعه گام بردارند.

 

وی با بیان اینکه کانون های مساجد نقش ارزشمندی در توسعه فعالیت های فرهنگی و معنوی دارند، افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد متولی فعالیت های فرهنگی و معنوی هستند.

 

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان اضافه کرد: باید نیازها و آسیب های فرهنگی را به خوبی شناسایی کرد و در راستای اجرای آنها از برنامه های تخصصی استفاده و گامی اساسی برداشته شود.

 

فیض منش با اشاره به اینکه تهاجم فرهنگی مهمترین معضل کنونی جامعه است، گفت: طبق بیانات مقام معظم رهبری دشمنان از راه های مختلف بسیارهنرمندانه ناتوی فرهنگی را به اجرا می گذارند.

 

وی با بیان اینکه رسالت اصلی کانون های مساجد مقابله با تهاجم فرهنگی است، خاطرنشان کرد: گسترش مسائل قرآنی و دینی پایه های نظام را مستحکم تر می کند و در این مسیر مدیران کانون های فرهنگی باید به رسالت خود به نحوه مطلوب عمل نمایند.

 

مقابله با جنگ نرم اولویت اصلی کانون های فرهنگی و هنری مساجد است

فیض منش با بیان اینکه مقابله با جنگ نرم اولویت اصلی کانون های فرهنگی و هنری مساجد است، اضافه کرد: ترویج اهداف انقلاب اسلامی در میان اقشار جامعه به خصوص جوانان از وظایف کانون های فرهنگی و هنری است.

 

وی افزود: کانون های فرهنگی مساجد باید با برنامه ریزی مناسب و برگزاری برنامه های جذاب در صدد جذب و مشارکت حداکثری مردم بویژه جوانان در جشنهای انقلاب اسلامی باشند.

 

وی اضافه کرد: مهم‌ترین هدف کتابخانه‌های مساجد ارتقای سطح فرهنگ اسلامی و ترویج اندیشه‌های مذهبی و علمی در بین اقشار مختلف جامعه است و کانون‌های مساجد در راستای آمادگی این مکان‌های معنوی برای حضور جوانان، فعالیت‌های گسترده‌ای انجام می‌دهند.

 

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه باید وقایع تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی برای نسل جوان و نوجوان جامعه تبیین و تشریح شود و نسل جوان و نوجوانان را بااهداف انقلاب آشنا کرد، اضافه کرد: باید در جشن های انقلاب حضور نسل جوان پررنگ تر از گذشته شود.

 

فیض منش توجه به مولفه های هدفمندی، جهت مندی و واقع نگری به عنوان اصلی کارآمد ساز، توجه به داشتن تفکر مسجدی و روحیه جهادی به عنوان اصل اجتناب ناپذیر و ضروری، توجه به الزامات دستیابی به سبک های زندگی اسلامی و اهتمام در تحقق آن و توجه ویژه به نسل نو در برنامه ریزی ها را از جمله اصل مهم در حوزه کارآمدسازی کانون های فرهنگی و هنری دانست.

 

پایا پیام/

کد خبر 337869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha