حجت الاسلام مسعود حاجی ابراهیمی، دبیر نخستین جشنواره فرهنگی هنری «دیدار» در گفتگو باخبرنگار معارف خبرگزاری شبستان گفت: با توجه به این که داوران این همایش از استانهای مختلف کشور هستند، پیش از برگزاری مرحله نخست داوری ها، جلساتی جهت هماهنگی میان داوران برگزار شد و هر گروه داوری در هر رشته، دو تا سه جلسه داشته اند.
وی با اشاره به عمومی و آزاد بودن آثار برای شرکت در بخش های مختلف این جشنواره تصریح کرد: همه آثار دریافتی، در یک سطح نیستند و این مسئله موجب شد تا یک پالایش اولیه در میان آثار دریافتی داشته باشیم که با توجه به فضای فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و نوع مخاطبی که این آثار برای آنها به نمایش گذاشته می شود، این پالایش اولیه امری ضروری بود.
حجت الاسلام حاجی ابراهیمی افزود: ارزیابی اولیه آثار دریافتی به دلیل همزمانی با ایام الله دهه فجر و ترکم جشنواره های مختلف در این ایام، ظرف چند روز آینده انجام می گیرد و پیش بینی می شود از بین کلیه آثار دریافتی 2هزار و 500 تا 3 هزار اثر به مرحله اول داوری پیدا کنند.
دبیر نخستین جشنواره فرهنگی هنری دیدار در رابطه با تعداد کل آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره گفت: بیش از 8 هزار و 500 اثر هنری به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود از این تعداد 2هزار و 500 اثر در مرحله اول مورد ارزیابی قرار می گیرند.
حجتالاسلام حاجی ابراهیمی در رابطه با جوایز درنظر گرفته شده برای نفرات برتر در هر بخش خاطرنشان کرد: به تمامی شرکتکنندگان در جشنواره گواهی حضور اعطاء میشود اما جایزه نفر اول در هر بخش لوح تقدیر، تندیس جشنواره و کمک هزینه سفر زیارتی به مبلغ 2 میلیون تومان، جایزه نفر دوم در هر بخش لوح تقدیر، تندیس جشنواره و کمک هزینه سفر زیارتی به مبلغ 1/5 میلیون تومان و جایزه نفر سوم لوح تقدیر، تندیس جشنواره و کمک هزینه سفر زیارتی به مبلغ یک میلیون تومان است. همچنین به نفرات چهارم تا دهم نیز لوح تقدیر و تندیس جشنواره اهدا میشود.
وی زمان آغاز مرحاه دوم داوری و ارزیابی آثار را پس از ایام الله دهه فجر اعلام کرد و گفت: پس از برگزاری مرحله سوم، افراد برگزیده مشخص شده و نمایشگاهی از آثار برتر برگزار می شود. همچنین در رابطه با نمایش عمومی آثار برگزیده در فضای شهری در تهران ، هماهنگی ها و برنامه ریزی هایی با مسئولان مربوطه به عمل آمده است.
شایان ذکر است نخستین جشنواره فرهنگی هنری دیدار با رویکرد تبلیغی، فرهنگی، آموزشی و ترویجی در هفت بخش تخصصی از سوی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری با هدف استفاده از تجربهها، تخصصها، ایدهها و پیشنهادهای کاربردی جامعه فرهنگی هنری کشور در زمینه حج، عمره و عتبات برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما