هیئت داوران بخش علمی دانشگاهی توسط رؤسای دانشگاه ها انتخاب شد

خبرگزاری شبستان: رؤسا و اساتید دانشگاه های سراسر کشور، هیئت داوران بخش علمی دانشگاهی سومین جشنواره مد و لباس فجر را انتخاب کردند.

به گزارشخبرگزاری شبستان، سومین جلسه شورای راهبردی علمی دانشگاهی عصر روز گذشته با حضور حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس اسلامی ایرانی، جمعی از اساتید و رؤسای دانشگاه ها و تعدادی از صاحبنظران بخش صنعت در نمایشگاه دائمی مد و لباس برگزار شد.


مهمترین موضوع در این جلسه که برای نخستین بار در تاریخ جشنواره های مد و لباس اتفاق افتاد، انتخاب داوران بخش علمی دانشگاهی جشنواره توسط اساتید، اعضای و مدیران هیئت های علمی و رؤسای دانشگاه ها بود.


حمید قبادی با صحبت های خود جلسه را آغاز کرد و گفت: در این جلسه تعامل بین شوراها را کلید می زنیم.


حاضران در این جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه داوری پرداختند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که در بخش علمی دانشگاهی جشنواره مد و لباس دو گروه داوری بخش علمی و بخش اجرایی وجود داشته باشد.


قبادی در خصوص تغییر نحوه انتخاب داوران در این دوره از جشنواره گفت: در دوره های پیشین مشکلی جدی در بخش داوری نداشتیم هرچند مانند سایر جشنواره ها در نقاط مختلف دنیا انتقاداتی وجود داشت اما ما شورای راهبردی دانشگاه را تشکیل دادیم و این حق اعضا است که تاثیر مستقیم در موضوع مد و لباس داشته باشند؛ به همین دلیل مسئله انتخاب هیئت علمی و داوران را به این جلسه آوردیم.


پس از صحبت های قبادی، نامزدها به معرفی خود پرداختند و رای گیری آغاز شد. تعداد داوران در هر دو بخش علمی و اجرایی پنج عضو اصلی است که سه نفر با رای گیری و دو نفر به خواست حمید قبادی انتخاب می شوند و علاوه بر آن دو نفر عضو علی البدل نیز در این هیئت وجود خواهد داشت.


علی اکبر مرآتی، فروغ مهیار، فریناز فربود، حمیدرضا توسلی و یک نفر به انتخاب حمید قبادی به عنوان اعضای اصلی و امین مفتاحی و فاطمه بهرامی به عنوان اعضای علی البدل داوران بخش علمی سومین جشنواره مد و لباس فجر شدند که به داوری مقالات می پردازند.


در بخش اجرایی دانشگاهی نیز ادنا زینلیان، منیره ملکی، حمیدرضا نیک طبع، مهناز ترابیان و یک نفر به انتخاب حمید قبادی به عنوان اعضای اصلی و خدیجه کاظمی و شهرتاش رزمجو به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند که به بررسی پوشاک راه یافته به بخش های دانشجو برای دانشجو و عموم برای دانشجو می پردازند.


پس از پایان نشست فاطمه بهرامی که در دوره های پیش مسئول بخش علمی جشنواره بوده است، خاطرنشان کرد: جلسه امروز نقاط قوتی داشت؛ در درجه اول تمام حاضران با یکدیگر حرکت موازی داشتند و هدف مهمترین چیزی بود که به آن توجه شد و در نهایت با حداقل اختلاف نظر به توافق رسیدیم دلیلش هم این بود که همه با نگاه ملی به موضوع نگاه می کردند.


قبادی نیز در بخش دیگری از جلسه بیان کرد: شورای راهبردی که در مجموعه کارگروه ساماندهی مد و لباس اسلامی ایرانی تاسیس شده با هدف استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود در کشور به سمت جلو پیش می رود.


وی ادامه داد: یکی از مهمترین ظرفیت ها، موضوع علمی دانشگاهی است؛ به همین دلیل از تمام دانشگاه های معتبر دعوت و موضوعات مختلف علمی و دانشگاهی به این شوراها سپرده شده است.


این مقام مسئول تاکید کرد: مهمترین اقدامی که صورت گرفت، این است که با مشارکت اعضای شورا، هیئت علمی جشنواره در دو بخش اجرایی و علمی انتخاب شدند که در نوع خودش قابل توجه است که با مشارکت اعضای شورا و به صورت رای گیری و هدفمند اعضا انتخاب شدند که نتیجه مثبتش این است که خودشان را در موضوع مد و لباس مشترک می دانند.


امین مفتاحی، استاد دانشگاه هنر واحد تهران جنوب نیز به اظهار نظر در خصوص این جلسه پرداخت و گفت: کسانی که در جلسه حاضر بودند سرآمدان عرصه مد و لباس بودند که به صورت تخصصی در این زمینه تحصیل کرده بودند و سابقه کاری روشن و توانمندی های بالایی داشتند و از طرفی نکته جالب حضور پیشکسوتان صنعت بود که تجربه و علم را به هم نزدیک می کرد و نوع برگزاری جلسه و سرعت رسیدن به نتیجه نشان دهنده تفاهم وجود تفاهم بود.


گفتنی است سومین جشنواره مد و لباس فجر از 14 تا 23 اسفند در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 339756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha