انقلاب اسلامی الگوی کوچکی از انقلاب جهانی موعود

مدیر گروه آینده‌پژوهشی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران الگوی کوچکی از انقلاب جهانی موعود است، گفت: این دو انقلاب دارای ریشه‌ها، پیام‌ها، اهداف و ویژگی‌های واحدی هستند.

حجت‌الاسلام رحیم کارگر، مدیر گروه آینده‌پژوهشی پژوهشکده مهدویت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران یک الگوی کوچک از انقلاب جهانی موعود است، گفت: این دو انقلاب دارای یک سری ریشه‌ها، پیام‌ها، اهداف و ویژگی‌های واحدی هستند که ما را ملزم به بررسی آن می‌کنند.
وی ادامه داد: باید توجه داشت انقلاب جهانی موعود، انقلابی شکوهمند در سطح جهان است که به رهبری امام معصوم صورت می‌گیرد و مقایسه آن با سایر پدیده‌ها سخت است.
حجت‌الاسلام کارگر نخستن پیوند این دو انقلاب را عاشورایی‌بودن هر دو دانست و اظهارداشت: یکی از خاستگاه‌های اصلی انقلاب جهانی نهضت کربلاست و انقلابی است که در تداوم قیام شکوهمند امام حسین(ع) شکل گرفته، همانطور که در انقلاب ایران یکی از موتورهای محرک و عوامل خیزش مردم، توجه به نهضت عاشورا و الگو گرفتن آن بود.
مدیر گروه آینده‌پژوهشی پژوهشکده مهدویت بااشاره به اسلام‌گرایی و احیای اسلام ناب در هر دو انقلاب، تصریح کرد: انقلاب جهانی درصدد حاکمیت جهانی اسلام و بازگرداندن اسلام حقیقی در جایگاه واقعی خود و محور قرار دادن قرآن در تصمیم‌گیری‌ها و قانون‌گذاری‌های اسلامی است، این درحالی است که انقلاب اسلامی ایران نیز از این منظر قابل تحلیل است.
وی با بیان اینکه یکی از علل اصلی شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران حفظ هویت اسلام واقعی بود، ادامه داد: در این انقلاب دشمنان درصدد بودند اسلام را به کژراهه ببرند و به نابودی اسلام فکر می‌کردند ولی امام خمینی این تفکر آنها را خنثی کرد و منادی احیای اسلام و قدرت‌اش در جهان گردید.
حجت‌الاسلام کارگر بااشاره به طاغوت‌ستیزی در هر دو انقلاب، گفت: انقلاب مهدی یک انقلاب ظلم‌ستیز و طاغوت‌ستیز برای از بین بردن ریشه‌های ظلم و جور در روی زمین است و در این کار موفق می‌شود، اگر تمامی دشمنان در طول تاریخ درصدد جلوگیری از قیام حضرت حجت بودند و در حال حاضر درصدد خاموش‌کردن آموزه مهدویت می‌باشند، به همین خاطر است چون می‌دانند بساط ظلم با قیام حضرت در سراسر دنیا از بین می‌رود.
مدیر گروه آینده‌پژوهشی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه انقلاب ایران با توجه به این الگو توانست یکی از طاغوت‌های بزرگ را از بین ببرد، خاطرنشان کرد: انقلاب ایران به رهبری امام خمینی حکام جائر را که منافع خود را بر همه چیز ارجح می‌دانستند از بین برد.
وی با بیان اینکه تکیه انقلاب جهانی بر نیروهای صالح، مؤمن و متدین است، اظهارداشت: این درحالی است که رهبراین انقلاب جهانی امام معصوم و کسانی که در خدمت انقلاب ایشان هستند انسان‌های شایسته و الهی می‌باشند.
حجت‌الاسلام کارگر بااشاره به روایتی در این خصوص، تصریح کرد: در روایتی آمده در کنار حضرت انسان‌های پاک، مومن و درستکار قرار دارند که می‌توانند در دنیا حکومت صالحانه‌ای داشته باشند و مردم را به هدایت واقعی برسانند، این در حالی است که انقلاب ایران با توجه به این الگو در رأس خود دارای رهبران دلسوز و مومنانه‌ای بود.
مدیر گروه آینده‌پژوهی پژوهشکده مهدویت یکی از علل پیروزی انقلاب اسلامی را تکیه بر رهبران صالح دانست و با اشاره به مظلوم‌گرایی و مستضعف‌گرا بودن هر دو انقلاب گفت: انقلاب حضرت مهدی برای نجات مستضعفان در سراسر عالم شکل می‌گیرد.
وی با بیان اینکه با استضعاف ظاهری در انقلاب موعود مقابله نمی‌شود، گفت: استضعاف شامل اخلاق و استضعاف اعتقادی نیز می‌شود به طوری که در حال حاضر اروپاییان در استضعاف فکری بسر می‌برند، انقلاب حضرت مهدی برای همه کسانی است که گرفتار هر نوع استضعافی می‌باشند.
حجت‌الاسلام کارگر افزود: انقلاب اسلامی ایران در مسیر خود کمک به مردمی کرد که سالیان بسیار گرفتار ظلم بودند و با تکیه بر این محرومان شکل گرفت و به پیروزی درخشان دست پیدا کرد تا به سمت انقلاب جهانی حضرت مهدی متصل شود.
مدیر گروه آینده‌پژوهشی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران طلیعه و آغازگر انقلاب جهانی است، تصریح کرد: با توجه به روایاتی مبنی بر اینکه مهم‌ترین قبل از قیام حضرت مهدی(ع)، انقلابی در ایران رخ می‌دهد که ما امیدواریم انقلاب اسلامی ایران همان انقلاب در روایات باشد.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم به این آرزو جامه عمل بپوشانیم و انقلاب اسلامی را شروع خیزش‌های مردمی جهان پنداریم، لازم است در رفتار، گفتار و تصمیم‌گیری‌های سیاسی دقت داشته باشیم تا بتوانیم بر عهده‌گیرنده مسئولیت بزرگ زمینه‌سازی ظهور باشیم که اگر با وحدت و بصیرت و آگاهی و تبعیت از ولی‌فقیه به میدان بیاییم می‌توانیم به سمت این مسئولیت حرکت کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 341107

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha