نخستین پارلمان مجازی معلمان در کشور راه اندازی می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از راه اندازی نخستین پارلمان مجازی معلمان در کشور خبر داد و گفت:دراین پارلمان مجازی90 هزار معلم می توانند نظرات خود رادرمباحث مختلف به ثبت برسانند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید جواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، صبح امروز(21 بهمن) در آیین افتتاح نخستین پارلمان مجازی معلمان در کشور، اظهار کرد: پارلمان مجازی معلمان خراسان رضوی برای اولین بار در کشور فعالیت خود را از امروز و در آستانه 22بهمن آغاز می کند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه در تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، استفاده از فن آوری های جدید و تقویت مشارکت های مردمی امروز شاهد راه اندازی پارلمان هستیم، بیان کرد: هدف از تشکیل این پارلمان مجازی در سطح استان تدوین برنامه ها و ترسیم نقشه راهی برای آینده این بخش از نظام اسلامی است.


وی با بیان اینکه 90 هزار معلم در سطح استان می توانند نظرات خود را در خصوص موضوعات مختلف در پارلمان مجازی ارائه دهند، تصریح کرد: مشارکت همه معلمان در این راه در افزایش کیفیت فعالیت ها موثر است.


حسینی با اشاره به اینکه موضوعات مطرح شده در کمیته ها و کارگروه های مختلف در این پارلمان مجازی قرار داده می شوند و معلمان می توانند نسبت به آن ها نظرات خود را ارائه دهند، ابراز کرد: خروجی جلسات با معلمان در پارلمان مجازی به مشورت گذاشته می شود و نظرات مورد بحث و بازنگری قرار می گیرد.


وی با بیان اینکه معلمان می توانند با مراجعه به سایت www.razaviedu.ir لینک پارلمان مجازی را مشاهده نمایند، گفت: تمام نظرات انتقادی و غیر انتقادی منتشر می شود و فقط امکان انتشار نظرات توهین آمیز را نداریم.


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از تشکیل پارلمان غیرمجازی و حضوری با شرکت معلمان در آینده ای نزدیک خبر داد و اذعان کرد: بخشنامه ای به کلیه نواحی و مدارس داده می شود که مدیران مدارس موظف اند بخش نامه و شیوه کار پارلمان مجازی را به اطلاع کلیه معلمان برسانند.


وی اشاره ای به مشکلات اخیر در سایت یاهو و یاهومیل داشت و خاطر نشان کرد: معلمان می توانند از طریق سایت ملی www.nofa.com برای ایجاد ایمیل جدید اقدام نمایند.


وی در ادامه با اشاره به اینکه در قانون اساسی کشور مشارکت دادن مردم در امور جاری کشور از محورهای اصلی قانون اساسی در نظر گرفته شده است، گفت: مشارکت مردم در سه سطح کلان انتخابات مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و ریاست جمهوری، سطح خرد انتخابات شهری و روستایی و سطح میانی از طریق تشکل ها، اصناف و انجمن ها در قانون اساسی کشور در نظر گرفته شده است.


حسینی ادامه داد: بر همین اساس در سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش کشور 2 راهبرد اساسی آن مرتبط با پارلمان و مشارکت مردمی در بهره مندی هوشمندانه و مشارکت در نظام تعلیم و تربیت و استقرار نظام مدیریت اثربخش، کارآمد، مسئولیت پذیر و پاسخگو است.


وی با بیان اینکه افزایش مشارکت معلمین در نظام تعلیم و تربیت یکی از بایدها و نبایدهای جدی است، افزود: بهره مندی از فن آوری های نوین در جهت مشارکت های مردمی از طریق تشکیل پارلمان ها و دموکراسی های مجازی سرفصل های جدیدی در جامعه شناسی سیاسی است که باید بدان ها توجه شود.


پایان پیام/

 

کد خبر 342029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha