دکتر سهیل باجوری، مدیر آمار فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به خبرنگار شبستان در بجنورد، گفت: در راستای حرکت به سمت تحقق دولت الکترونیک و به منظور تسریع در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، نظام الکترونیک سلامت در این استان در حال راه اندازی است.
وی با توضیح این پروژه عظیم، افزود: با توجه به گسترش روز افزون فناوری های جدید، ورود این مهم نیز به حوزه بهداشت و درمان و خدمات رسانی به مراجعان این حوزه ضروری به نظر می رسد.
باجوری ادامه داد: باتوجه به تنوع و فراوانی خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه و حوزه وسیع جغرافیایی درگیر و محرومیت اکثر مراکز بهداشتی درمانی روستایی و خانه های بهداشت از دسترسی به اینترنت و شبکه دیتا پیاده سازی این پروژه مشکل بوده و نیاز به همکاری گسترده و عمیق دانشگاه با مخابرات و سپس تجهیزات جدید فناوری ارتباطات خواهد داشت.
وی در ادامه توضیح این سیستم، از آماده سازی دانشگاه الکترونیک و رسیدگی به مراجعات و درخواست و شکایات ارباب رجوع و نیز ارزیابی و نظارت واحدها و نیز درخواست برای صدور پروانه واحد صنفی خاص تحت نظارت این دانشگاه خبر داد.
وی تأکید کرد: راه اندازی این سیستم و حاکم شدن نظام الکترونیک سلامت، سبب کاهش زمان رسیدگی به مسائل و موارد عرصه بهداشتی و درمانی بویژه رسیدگی به بیماران و نیز تصمیم گیری دقیق تر مسئولان با استفاده از اطلاعات آماری و استخراج شده از بانک های اطلاعاتی نظام فوق در نقاط مختلف می شود.
باجوری در ادامه با بیان اینکه این سیستم برای گرد آوری اطلاعات از کوچک ترین واحدهای خدماتی و بهداشتی و درمانی در دورترین و محروم ترین نقاط طراحی شده است، خاطر نشان کرد: با استقرار این سامانه بستر ارتباطی وسیعی به وجود می آید که اطلاعات، در همان زمان واقعی خود به بالاترین سطوح رسیدگی انتقال می یابد.
وی خاطرنشان کرد: این سیستم نیاز مسئولان را در تصمیم گیری های کلان، ارائه بهترخدمات به آحاد جامعه و نیز اطلاعات مورد نیاز جهت انجام تحقیقات و پژوهش و در نتیجه رشد و بالندگی و پیشرفت علمی دانشگاه و در نتیجه کشور را بدنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: هم اکنون این طرح در مرحله شناسایی کاربران و نیاز سنجی در سطح استان و تأمین و تجهیز قطعات مورد نیاز پروژه در حال اجرا است که در این رابطه از سازمان مرکزی دانشگاه آغاز کردیم و سعی ما تحت پوشش قرار دادن تمام مراکز و خانه های بهداشت استان است.
وی با عنوان اینکه کاربران این سیستم دست اندرکار فعال در حوزه های مختلف بهداشتی و خدمات و درمانی هستند، اعلام کرد: برای تبیین ضرورت و نیز اهمیت بهره مندی دقیق از این سیستم به کاربران آموزش های لازم و تخصصی همزمان با اجرای این پروژه ارائه خواهد شد.
پایان پیام/
مدیر آمار فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی و بهداشتی خراسان شمالی، از راه اندازی نظام الکترونیک سلامت در این استان خبر داد.
کد خبر 34271
نظر شما