به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، دکتر علی اکبر جلالی، پدرعلم فناوری ایران و استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، امروز (23 بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: در جهانی زندگی می کنیم که این جهان در حال پیش رفتن به جهان سایبری است.
وی با بیان اینکه تا سال 2030 بیش از 70 درصد زندگی بشر در دنیای مجازی خواهد بود، افزود: دنیای مجازی به دنیایی گفته می شود که در آن کامپیوتر، اینترنت و شبکه های مجازی نقش زیادی در حوزه اقتصاد، فرهنگ و غیره داشته باشند.
جلالی خاطرنشان کرد: در کشور ما طی سال های گذشته در زمینه فناوری اطلاعات، شبکه ها و اینترنت کار زیاد انجام شد ولی برداشت از آن نشده است.
وی با اشاره به فارغ التحصیلان بیکار در کشور، گفت: برای این فارغ التحصیلان کار وجود ندارد در صورتی که در کشورهای توسعه یافته به دنبال کارجو میگردند.
پدر علم فناوری ایران یادآور شد: در کشوری مثل آمریکا سالانه 50 هزار مهندس کامپیوتر فارغ التحصیل میشود که نیاز این کشور به یکصد و 20 هزار مهندس است و مابقی را از کشورهای یگر تامین می کند.
وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم تا در داخل کشور فضای مجازی را طوری فراهم کنیم که اشتغال، کار و مشکلات مردم رفع شود.
جلالی با اشاره به انتخاب استان گلستان به عنوان استان پایلوت در اجرای استان مجازی، گفت: دکتر صادقلو، استاندار گلستان از زمان آغاز به کار این مسئله را مطرح کردند و به جد پیگیر مسئله هستند.
پدرعلم فناوری ایران افزود: در راستای این مسئله، طرحی به عنوان طرح کارورزی تمامی دانشجویان فارغ التحصیل ایجاد شد.
جلالی اظهارداشت: تاکنون یک هزار و 500 نفر از کارورزان و علاقمندان به این طرح، در سایت ثبت نام کرده اند که این ثبت نام برای 5 هزار نفر آمادگی دارد.
به گفته وی، این طرح می تواند در ایجاد اشتغال و بازار کار کمک کند.
پدر علم فناوری ایران با بیان اینکه 30 درصد از بازار ما سنتی کار می کنند، افزود: با اجرای این طرح می خواهیم بازار را توسعه داده و بازار جدیدی ایجاد کنیم.
پایان پیام/
نظر شما