به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آیین افتتاحیه مرکز رشد خوشه فناوری سنگ کشور در شهرستان تیران و کرون به فعالیت های مرکز رشد در سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: مراکز رشد در رشته های مختلف ریسک سرمایه گذاری برای افراد دارای طرح و ایده را کاهش می دهد و ریسک آن ها را کم می کند.
وی افزود: در دانشگاه ها فضاهایی برای مسائل اداری به سرمایه گذاران و شرکت ها می دهند تا اینکه فضایی برای افراد ایده پرداز و سرمایه گذار ایجاد شودتا اینکه در کنار همدیگر قرار گیرند و به توسعه صنعت و شکوفایی ایده ه ها کمک شود.
وی با بیان اینکه 150 مرکز رشد در سراسر کشور در حال حاضر به همت وزارت علوم فعال شده، تصریح کرد: 10 مرکز رشد تحت نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت می کنند که دو مورد آن ها در استان اصفهان است و تا پایان سال 96 دانشگاه جامع علمی و کاربردی باید 187 مرکز رشد ایجاد کند.
صالحی با اشاره به اینکه مراکز رشد بر اساس ظرفیت های هر منطقه ایجاد می شوند، تصریح کرد: شهرستان تیران و کرون به دلیل ظرفیت هایی در حوزه تولید سنگ و داشتن شهرک صنعتی تخصصی سنگ، مرکز رشد خوشه فناوری سنگ در دانشگاه علمی و کاربردی این شهرستان ایجاد شد.
وی بر اهمیت استفاده از مهارت اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت های مهارتی و تبدیل علم و دانش به ثروت در دانشگاه علمی و کاربردی دنبال می شود که سالیانه 300 اختراع در دانشگاه های علمی و کاربردی کشور ثبت می شود.
معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی از ایجاد کمپ کارآفرینی در دانشگاه علمی و کاربردی خبرداد و گفت: این کمپ ها به مدت 10 روز فعالیت هایی در حوزه ایده پردازی، فروش ایده، و کار بر روی ایده ها انجام می گیرد که در سال آینده در تمامی دانشگاهای استان ها این کمپ ها ایجاد می شود.
وی ادامه داد: باید برای توسعه کشور ایده ها به پدیده تبدیل شود و محصولی از این ایده ها بدست آید و دانشجویان با فارغ التحصیلی علم و دانش خود را تبدیل به ثروت و تولید کنند و از این علم و دانش خود بهره ببرند و پیوندی بین سرمایه گذار و دانشجویان و اساتید ایجاد شود.
پایان پیام/
نظر شما