«زیر چرخ کبود» نمایشگاه تازه ترین آثار «احمد آریامنش»

خبرگزاری شبستان : گالری ساربان از روز جمعه 2 اسفند ماه به مدت 18 روز میزبان نمایشگاهی از تازه ترین آثار احمد آریامنش می باشد

 به گزارش خبرگزاری شبستان ،احمد آریامنش متولد 1347 همدان است، این هنرمند با بیش از بیست سال سابقه فعالیت حرفه‌ای در زمینه خوشنویسی و نقاشیخط ،هم اکنون مدرس دانشگاه‌های هنر تهران است، تألیف کتاب آموزشی خط نستعلیق تحت عنوان (هماهنگی و حسن همجواری در نستعلیق) ،تألیف کتاب آموزش خط کرشمه در سال 1379 و تألیف کتاب آموزش خط سفیر در سال 1389 از جمله فعالیت های این هنرمند محسوب می شود.

 

آریامنش حضور در بیش از 200 نمایشگاه گروهی و 11 نمایشگاه انفرادی در ایران،روسیه،امارات متحده عربی،الجزایر،قزاقستان،ازبکستان و ... را در کارنامه موفق هنری خود به ثبت رسانده است.

 

احمد آریامنش در مورد آثاری که قرار است در این نمایشگاه به نمایش درآید گفت:گاهی عمیق ترین معناها از دل ساده ترین حالات و لحظه های آدمی بیدار می شود.در واقع برای زندگی زیبا،زندگی کردن را می آموزد.این گونه بود که بر آن شدم تا در انتقال تجربه درونی خود به واپسین گفتگوی خویش رجوع کنم ،چرا که تجربه ای باطنی در من خبر از دنیایی می داد که با پای خرد ورزی و منطق نمی توان بسیار ساده به آن راه پیدا کرد. با خلق این لحظه ها بود که توانستم به وجود رازهایی که در آفرینش است اعتراف کنم ،جست و جوی ناتمامم،مرا به چشم اندازی کشاند تا با مقوله های تصویری به حقیقت «کارما» که در بطن زندگی آدمی وجود دارد برسم.حقیقتی که می خواهد برتر از فلسفه به زندگی آدمی جهت دهد و در پی چرخش دوار حقیقت «کارما» ما به اشتراک حقایق ،زشتی ها و زیبایی های دنیای خویش می نشینیم و می بینیم در آفرینش نتیجه اعمال هر انسانی به او بازمی گردد و تمام مقوله های زیبایی،زشتی،خوبی و بدی بازخورد رفتار خود ماست و این مهم را به وضوح می توان در چرخه زندگی شاهد بود.

 

وی در ادامه افزود:طرح اندازی این ایده بیانگر دنیایی مدور در یک نماد منفرد است که با سخن و زبان تفاوت دارد.

 

آنچه در این نمایشگاه شاهد آن می باشیم نیم نگاهی است به واقعیت های زندگی که زیر چرخ کبود آفرینش پنهان مانده است.

 

نمایشگاه زیر چرخ کبود روز جمعه 2 اسفند ماه از ساعت 16 تا 20 افتتاح و تا 19 اسفند همه روزه بجز سه شنبه ها ادامه دارد.

 

علاقه مندان می توانند برای بازدید از این آثار به گالری ساربان واقع در خیابان شهید بهشتی،خیابان صابونچی(مهناز)،کوچه مهماندوست مراجعه و یا باشماره تلفن 88504226 تماس حاصل نمایند.
پایان پیام/
 

کد خبر 343851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha