به گزارش خبرنگار شبستان،عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز در دومین همایش منطقهای شبکهسازی سازمانهای غیردولتی فعال در کاهش آسیب و کاهش تقاضای مواد مخدر گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای خط مقدم مبارزه با مواد مخدر و تقبل هزینههای مالی سرسامآور و تحمل خسارات جانی جبرانناپذیر با اتخاذ راهبرد متوازن مقابله با عرضه و کاهش تقاضا در خصوص برنامههای کاهش تقاضا توانسته است متجاوز از 80 درصد از کل فعالیتهای درمان، کاهش، آسیب و اقدامات پیشگیرانه را با مشارکت بخش خصوصی و سازمانهای مردمنهاد هدایت کند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران قریب به 1200 سازمان مردمنهاد را در درمان و بازتوانی معتادان جلب کرده است، اظهار کرد: این طرز از عملکرد به معنای برخورداری از کارنامهای موفق برای برگزاری این نشست در شرایط کنونی است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه زمان حاضر از بهترین فضا برای برگزاری چنین نشستی برخوردار میباشد، تصریح کرد: همه شما از برگزاری انتخابات اخیر در جمهوری اسلامی ایران و انتخاب آقای دکتر روحانی و تشکیل دولت امید و اعتدال مطلع هستید، ما در این دولت اعتقاد راسخی داریم که از ضروریات دستیابی به مردمسالاری تشکیل، دوام و قوام جامعه مدنی و تحقق توسعه پایدار از طریق مشارکت آحاد مردم خصوصا بخش خصوصی و سازمانهای مردمنهاد است.
وی ادامه داد: به همین دلیل است که بنده به عنوان وزیر کشور حمایت و تقویت NGOها را جزء لاینفک برنامههای خود قرار داده و از هر فرصتی در جهت تقویت این نهادها استفاده نموده و در هر مناسبتی بر ضرورت استمرار این سیاستها تأکید مینمایم.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه NGOها که برخواسته از مردم هستند و با موانعی که مقامات دولتی در ارتباط با آنها مواجه هستیم، روبرو نبوده و بالعکس به واسطه همزبانی و همسانی با آنها خیلی سریع و با هزینه کمتر میتوانند اطلاعات مورد نظر را بدست آورده و با سهولت اهداف و برنامههایشان را برای مردم توجیه کنند.
وی ادامه داد: این مزیت نسبی افزون بر سطح ملی از طریق شبکهسازی در سطوح منطقهای و بینالمللی نیز تجربه شده است خصوصا در مورد سازمانهای مردمنهاد فعال در مبارزه با مواد مخدر که از حمایت مردمی بیشتری برخوردارند و در کشور ما این حمایت به دلیل رویکرد اجتماعی دولت حمایتی مضاعف به شمار میآید.
وی خاطرنشان کرد: شما بتوانید با مبادله تجربههای موفق در کشورهایتان و مداخلات سازنده در بحثها با جلب حمایت نهادهای بینالمللی هرچه سریعتر به این هدف مهم جامه عمل پوشانیده و زمینه یک حرکت فراگیر منطقهای را برای نجات انسانها از این بلیه به معنای واقعی خانمانسوز فراهم آورید.
پایان پیام/
نظر شما