ارسال 89اثر به نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین در گیلان

خبرگزاری شبستان: دبیر علمی زمین شناسی پزشکی، زیست محیطی با اشاره به ارسال 89 اثر به نخستین کنگره بین المللی علوم زمین در گیلان گفت: همزمان با سراسر کشور امروز(28بهمن) در دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، فرح رحمانی، دبیرعلمی زمین شناسی پزشکی، زیست محیطی امروز(28 بهمن) در سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی در دانشگاه گیلان که با حضور کارشناسان بین المللی و داخلی برگزار شده بود گفت: سازمان زمین شناسی و اکتشافی معدنی کشور در راستای رسالت ملی خود این گردهمایی و گنکره تخصصی علوم زمین را باهدف گسترش دامنه کاربرد علوم زمین در جامعه، شکل گیری علوم بین رشته‌ای، شکوفایی اقتصادی، اشتغال زایی و توسعه صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در استان‌های کشور برگزار می‌شود که در شهرستان رشت با محوریت زمین شناسی، کشاورزی و زیست محیطی برگزار شده است.


وی ادامه داد: بسترسازی همکاری‌های مشترک بین المللی در حیطه علوم زمین، معرفی رهیافت‌های علمی در گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه، توسعه تعامل ارگان‌های مرتبط، تبیین جایگاه بخش خصوصی در فعالیت‌های علوم زمین کشور، شناخت دولت مردان از منابع طبیعی کشور و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری، معرفی راهکارهای لازم جهت کاربردی کردن طرح‌های پژوهشی علوم زمین، برنامه ریزی و سیاست گذاری‌های کلان با استفاده از زیرساخت اطلاعات به منظور توسعه علوم زمین و ... از جمله اهداف این گردهمایی و گنکره است.

 

دبیرعلمی زمین شناسی پزشکی، زیست محیطی در ادامه به حضورسازمان‌ها ومهمانان این گنکره و گردهمایی در سراسر کشور پرداخت و گفت: 135 مهمانان بین المللی، 30 مورد دانشگاه بین المللی، 31 سازمان‌های بین المللی، 42 مورد دانشگاه‌های داخلی، 639 کمیته علمی و اجرایی، 47 کارگاه‌های آموزشی، 35 مورد بخش خصوصی، 25 مورد نمایشگاه‌های تخصصی از جمله شرکت کنندگان این گنکره تخصصی و گردهمایی است.


وی به ارائه مقاله به این گنکره اشاره کرد و اظهار داشت: در این گنکره سراسری 89 مقاله ارائه شده است که 66 مقاله به صورت پوستر و 23 کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.


رحمانی افزود: 80 درصد از عوامل محیطی بیماری زاست که 70 درصد عوامل طبیعی هستند.


وی تصریح کرد: این دوره گردهمایی که با رویکردهای موضوعی با توجه به شرایط زمین شناسی، معدنی و اقلیمی استان‌ها با حضور و همکاری کارشناسان بین المللی، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، موسسات و دانشگاه‌های درون و برون مرزی مرتبط و همچنین نهادها و ارگان‌های اجرایی سراسر کشور ضمن برپایی نمایشگاه‌های تخصصی به طور همزمان در تهران و 13 مرکز منطقه‌ای از تاریخ 27 تا 30 بهمن در حال برگزاری است.


رحمانی در پایان گفت: برپایی چنین گردهمای‌های تخصصی در استان‌های کشور، زمینه ساز تهیه و تدوین و نقشه راه استانی و ملی و نیز تشکیل کارگروه‌های در بخش حاکمیتی، خصوصی و دانشگاه‌ها جهت تبادل اطلاعات در حوزه علوم زمین و معدن بوده و حضور صاحبنظران متخصصان داخلی و خارجی ، افق روشنی را در تدوین طرح‌های توسعه‌ای، همکاری‌های مشترک علمی – اجرایی و نیز ایجاد زمینه های شغلی در استان و کشور فراهم خواهند کرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 344314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha