به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، رضا علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، امروز(29 بهمن) در جلسه ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان رشت با بیان اینکه باید با تعامل و همکاری همه مسئولان و دستگاهها رضایتمندی مسافران را در ایام نوروز فراهم کنیم اظهار کرد: با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید در امر نهادینه کردن سفر در سبد کالای خانوار و ایجاد نشاط و امید در عموم مردم ما نیز باید با رویکردی جدید، نگاهی متفاوت و برنامهای خلاق به استقبال از نوروز برویم.
وی با تاکید بر فراهم سازی بستر مناسب جهت ترغیب خانوادهها به سفر و ارزان بودن آن، گفت: برنامههای متنوعی برای این ایام در نظر گرفته شده اما با توجه به تقارن ایام نوروز با ایام فاطمیه سعی کردیم با حفظ شانیت این ایام، برنامهها را برگزار کنیم.
علیزاده با بیان اینکه نوروز امسال رنگ و بوی فاطمی به خود میگیرد، افزود: در ایام پیک سال شاهد افزایش ورود گردشگران هستیم و باید بتوانیم با مدیریت صحیح و برنامه ریزی مطلوب رضایتمندی را حاصل کنیم.
وی کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده در نوروز را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: در شهرستان رشت موزه میراث روستایی، موزه رشت و کلبه جهانگردی پذیرای مسافران نوروزی است.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با تاکید بر آراستگی و پیراستگی استان خواستار جمع آوری زبالهها و پاکسازی استان تا قبل از نوروز شد تا بتوانیم استانی پاکیزه و زیبا را مهیای ورود گردشگران کنیم.
وی استقرار چادر مسافرین در اماکن غیر رسمی، میادین، پارکهاو حاشیه راهها را از جمله معضلات عمده دانست و افزود: سال گذشته توانستیم این افراد را به سمت مدارس، کمپینگها و مجموعههای خوابگاهی هدایت کنیم زیرا علاوه بر ایجاد چهرهایی نامناسب در شهر هم به لحاظ زیست محیطی و هم فرهنگی تبعاتی را به همراه داشت.
علیزاده با اشاره به مقوله اقتصادی کردن سفر اذعان داشت: مسافرینی که وارد استان میشوند بیشتر قصد تردد از استان را دارند و باید قابلیت ماندگاری آنها را در استان فراهم کنیم زیرا هرچقدر که ماندگاری مسافر در استان بیشتر شود به همان نسبت منابع مالی بیشتری به استان تزریق میشود و با برنامه ریزی مناسب میتوانیم از این مزیتها بهره مند شویم.
وی با تاکید بر اطلاع رسانی اثرگذارو معرفی تنوع و جاذبههای گیلان به مسافران افزود: ر شت کریدورتوزیع مسافر تلقی میشود و باید با اطلاع رسانی مناسب جاذبههای این شهر را معرفی کنیم.
این مقام مسئول ادامه داد: در مدخل ورودی استان، راههای مواصلاتی و ورودی هر شهرستان ایستگاههای اطلاع رسانی مستقر میشوند تا با ارائه بروشور و تراکت به مسافران آنان را با جاذبههای طبیعی و تاریخی استان آشنا کنند.
وی صنایع دستی را هنر فاخرگیلان و رهاورد و توشعه مسافران نوروزی از استان دانست و ابراز کرد: با ایجاد نمایشگاه صنایع دستی در همه راههای مواصلاتی و بازارچه صنایع دستی در هر شهرستان میتوانیم علاوه بر معرفی این هنر منبع درآمدی برای شاغلان این حرفه داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما