به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید محمد زمان ابطحی، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بیرجند، امروز (30 بهمن) در ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بیرجند با اشاره به افزایش سن ازدواج در بین جونان در جامعه اظهارداشت: خانواده، نگرش های حاکم برآن، باورهای شخصیتی و تجربیات ادراکی و باورهای اجتماعی از عوامل تاثیرگذار بر بالا رفتن سن ازدواج جوانان است.
وی خانواده را مهمترین رکن شکل گیری باورهای تربیتی و نگرش های انسانی به عنوان بالاترین نهاد اثر بخش در این زمینه دانست و گفت: شیوه و سبک برقراری ارتباط بین والدین، میزان آرامش حاکم برخانوده، شیوه گفتمان درخانواده، سبک تربیت فرزندان از عوامل موثر بر ازدواج است.
معاون فرماندار بیرجند افزود: از طرف دیگر شاخص های احساسی برای انتخاب شریک زندگی، سخت گیری های غیر مسئولانه، مهریه های سنگین و برپایی مراسم پر هزینه منجر به ایجاد نگرش منفی جوان برای ازدواج می شود.
ابطحی با اشاره به آمار نسبت ازدواج به طلاق طی ده ماهه سال 92 افزود: این میزان در شهرستان بیرجند 6 به یک است.
وی با بیان اینکه از این میزان یک هزار و 926 ازدواج شهری، 923 ازدواج روستایی و در مجموع 2هزار و 849 ازدواج صورت گرفته است، یاد آورشد: طی این مدت 375 طلاق شهری، 101 طلاق روستایی و مجموعا 476 طلاق به ثبت رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما