زهرا کریمی عفیف حافظ کل قرآن کریم، در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: در عصر ما گستردگی، حجم و تنوع اطلاعات در فضای اینترنت در نوع خود بینظیر است، به حدی که به قول معروف اطلاعات از شیر مرغ تا جان آدمیزاد به راحتی با یک کلیک در دسترس جویندگان قرار میگیرد.
وی افزود: چندی پیش در اینترنت برای جستجوی نام و نشانی از شهدای دوران انقلاب اسلامی در همدان گشتی زدم و در کمال تعجب هیچ اثری از تعداد یا اسامی آنها نیافتم.
وی بیان کرد: در این شرایط آیا توقع از نسل جوان که ادامه دهنده راه شهدا باشند توقعی صحیح است، نسلی که حتی نامی از همشهریانش که برای پیروزی انقلابشان خون دادهاند نشنیده است.
وی افزود: علاوه بر معایبی که برای این موضوع میتوان برشمرد اما با در نظر گرفتن مشغلههای کاری و فرصتهای اندک در فضای زندگی امروزی مسلماً دسترسی به اطلاعات از طریق رایانه و اتصال به دنیای عظیم اطلاعات، اینترنت میانبری خوب برای دستیابی و بهره برداری صحیح از اطلاعات مورد نیاز هر فرد است.
این حافظ قرآن ادامه اد: متأسفانه در حالی که تعداد زیادی از نسل جوان ما بخش قابل توجهی از ساعات شبانهروز خود را در صفحات وب به سر میبرند اما همه کارشناسان اذعان دارند که محتوای مفید کافی و جذاب برای آنان فراهم نیست.
کریمی عفیف، افزود: حجم تصاویر و مطالب نادرست و غیر اخلاقی که به راحتی در اختیار کاربران قرار میگیرد از یک سو و از سوی دیگر خطر خوراندن عقاید انحرافی و غلط در رنگ و لعاب زیبا و جوان پسند از لحظه ورود به فضای مجازی، ذهن و روح جوانان ما را تهدید میکند.
وی اظهار داشت: بهتر است هر سازمان و نهادی با توجه به حیطه وظایف و مسؤولیتهایش بخشی از اطلاعات مورد نیاز جامعه را از این طریق در اختیار سایرین قرار دهد که در این میان باید نقش سازمانهای فرهنگی بسیار مشهودتر و ملموستر از سایر نهادها باشد.
پایان پیام/
نظر شما