به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید موسی شاعری، رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره عکس شهر و شهروند و معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز، شب گذشته در مراسم اختتامیه دومین جشنواره عکس «شهر و شهروند» که در تالار مهتاب اهواز برگزار شد، گفت: امسال به دنبال این هستیم که با همکاری شهرداری و حمایت های اعضای شورای شهر اهواز زیرساخت های توسعه فضاهای فرهنگی و ورزشی را گسترش دهیم.
وی رویکرد اصلی حوزه اجتماعی شهرداری اهواز را مشارکت عموم مردم در حوزههای مختلف شهری عنوان کرد و افزود: دقت و اظهار نظر در تمام حوزهها همچنین احساس مالکیت نسبت به شهر از ویژگیهای شهروندی است.
وی گذر از مرحله شهرنشینی به شهروندی برای توسعه و پیشرفت یک شهر را ضروری دانست و تصریح کرد: رویکرد دیگر شهرداری در حوزه های فرهنگی و اجتماعی، ثبات و هویت بخشی به فعالیتهای شهرداری است.
شاعری با بیان اینکه در جشنواره عکس شهر و شهروند که در دو بخش حرفهای و آماتور برگزار شد، 16 عکاس برگزیده معرفی شدند و اضافه کرد: 5 هزار و 340 عکس از 228 عکاس به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که رکورد جشنوارههای کشوری را به لحاظ حضور عکاسان و آثار رسیده شکست و ازاین تعداد 46 عکاس در بخش حرفهای شرکت داشتند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه جشنواره عکس شهر و شهروند در سالهای آتی به صورت ملی و پس از آن به صورت بینالمللی برگزار و این استان به قطب عکاسی کشور مطرح شود، اظهار داشت: در این جشنواره سعی شد جلوههای زیبا و نازیبا و نقاط ضعف و قوت شهر اهواز از نگاه عکاسان به نمایش درآید.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز یادآور شد: علاوه بر جشنواره عکس شهر و شهروند که برای دومین سال برگزار میشود، برنامههای مذهبی شبهای بینالحرمین و یاس کبود نیز برای چندمین سال متوالی برگزار میشود و امید است که این برنامهها ادامه یابد.
وی از برگزاری نمایشگاه عکسهای این جشنواره در موزه هنرهای معاصر در چند روز آینده خبر داد و در تشریح فعالیتهای فرهنگی شهرداری اهواز، عنوان کرد: به منظور توسعه زیرساختهای فرهنگی ورزشی اهواز 14 مجموعه ورزشی در حال احداث است که از این تعداد دو مجموعه ورزشی به بهره برداری رسیده است.
رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره عکس شهر و شهروند اهواز خاطرنشان کرد: نخستین نگارخانه اهواز با ظرفیت نمایشگاهی 150 اثر، نخستین کتابخانه مشارکتی اهواز با 7 هزار عنوان کتاب و تالار شهر اهواز به صورت یکی از مدرنترین تالارهای کشور در سال جاری به بهره برداری میرسند.
همچنین حجت الاسلام سید لطفالله سپهر در این مراسم با انتقاد از وضعیت شورای شهر اهواز، فلسفه وجودی شوراها را ایجاد اتاق فکر برای اجرا و برطرف کردن امور فرهنگی، آموزشی و عمرانی شهرها دانست و تأکید کرد: اگر شوراها در وظیفه اصلی خود یعنی مشورت دهی فعالیت میکردند بسیاری از مشکلات امروزه شهرداریها حل شده بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه شهرداری اهواز در حوزههای فرهنگی از جمله اعیاد، سوگواریها و مناسبتها بسیار فعال عمل کرده، اذعان داشت: اگر دستگاههای فرهنگی تعامل داشته باشند آنچه به جامعه عرضه میشود استقبال کننده بیشتری دارد.
محمد صفری، سرپرست شهرداری اهواز نیز طی سخنانی بیان کرد: در یک سال گذشته حرکت های بزرگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز، اجرا شده که قطعاً تأثیر و نتیجه آن در روندرو به رشد شهر نمایان می شود.
وی با بیان اینکه این جشنواره نسبت به سال قبل از کیفیت و جامعیت بهتری برخوردار است، ادامه داد: ما می توانیم از نگاه تیزبینانه عکاسان به عنوان یک پایه در برنامه ریزی ها بهره مند شویم و مشکلات شهر را مرتفع سازیم.
بر اساس این گزارش، اختتامیه این جشنواره در دو بخش حرفهای و آماتور برگزار شد و در هر بخش سه نفر برگزیده شدند؛ همچنین در هر دو بخش عکسهایی با موضوع نگاه طنز به مسائل شهری و شور و نشاط در فضاهای شهری انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش آماتور جایزه عکس برتر در موضوع نگاه طنز به مسائل شهری سعید عباباف و در بخش شور و نشاط در فضاهای شهری به علی رحمانی اهدا شد و در این بخش آرمین شیربازو رتبه نخست، امین رضا به ادله منصوری رتبه دوم و علیرضا معصومی نیز رتبه سوم را کسب کردند.
در بخش حرفهای با موضوع نگاه طنز به مسائل شهری مهران سبزقبایی و در موضوع شور و نشاط در فضاهای شهری محمد محمدعلی پور جوایز برتر را دریافت کردند؛ رتبه نخست بخش حرفهای را میعاد آخی، رتبه دوم را امین نظری و رتبه سوم را جابر احمدی از آن خود کردند.
دست اندرکاران و مدیران شهرداری پنج عکس از بنیامین بهادری، سیدعلی موسوی نژاد، شاهرخ حیدری، فاطمه جهانیان، زهرا نعیمه را شایسته تقدیر اعلام کردند؛ همچنین هیئت داوران در بخش حرفهای از سوی سازمان آتش نشانی از میلاد معصومی تقدیر کرد.
گفتنی است، معاونت امور فرهنگی اجتماعی شهرداری اهواز جشنواره عکس شهر و شهروند را برگزار کرد و امیرعلی جوادیان، حسن غفاری، مجید رمضانپور، مرتضی کسایی و غلامرضا مسعودی داوران این جشنواره بودند.
پایان پیام/
نظر شما