245 روستای فاقد مسجد در استان هرمزگان وجود دارد

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه در این استان 245 روستای بدون مسجد وجود دارد، گفت: ما از دولت می خواهیم این مشکل اساسی را با افزایش تعداد ساخت مسجد در روستاها رفع کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی شامگاه گذشته(6اسفند) در دیدار علما و روحانیون شیعه و سنی استان با رئیس جمهور در تالار شهید آوینی بندرعباس اظهار داشت: استان هرمزگان به علت کم لطفی هایی که با آن مواجه بوده، دارای مشکلاتی در بخش های مختلف است.
 

وی افزود: استان هرمزگان در مدتها و سال های مختلف با کم محبتی و کم لطفی هایی مواجه بوده که این امر با وجود ظرفیت های بسیار این استان مشکلاتی را ایجاد کرده است.
 

آیت الله نعیم آبادی خاطر نشان کرد: در سال های گذشته معدن فاریاب را از هرمزگان جدا کرده و به کرمان ملحق کردند و امروز نیز مواردی در خصوص جداسازی بخش هایی دیگری از این استان و الحاق آن به استان فارس مطرح می شود.
 

امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: چنین اقدامات غیر منطقی موجب درگیری ها و اختلافاتی می شود که لازم است تا دولت فعلی رویه های نادرست گذشته را اصلاح کرده تا بارقه امید مردم تداوم پیدا کند.
 

وی با اشاره به وجود مشکل کم آبی در استان هرمزگان اظهار داشت: وجود چنین مشکلی در حالی که هرمزگان در کنار آبهای خلیج فارس قرار گرفته و می توان با استفاده از آب شیرین کن آب دریا را شیرین سازی کرد کاملا غیر منطقی است و ما از دولت می خواهیم تا آب شیرین کن های مناسبی را در هرمزگان احداث کند.
 

امام جمعه اهل سنت بندرعباس نیز گفت: اهل سنت از ساکنان قدیمی استان هرمزگان محسوب می شوند که در زمینه های مختلف از جمله در تجارت و مبادلات مرزی فعالی بوده اند.

سید عبدالباعث قتالی ادامه داد: ما از دولت انتظار داریم تا تسهیلات و کمکهای بیشتری را به جامعه اهل سنت ارائه داده و زمینه اشتغال مناسب را در استان هرمزگان فراهم کند.

وی با اشاره به دغدغه های مردم مرزنشین هرمزگان بیان کرد: مردم خواستار توسعه مشاغل شیلاتی در استان هرمزگان هستند و این در حالی است که هم اکنون برای دریافت مجوز در زمینه شیلات مشکلات بسیاری دارند.

قتالی تصریح کرد: مردم شیعه و سنی در استان هرمزگان طی سال های گذشته برادرانه، صمیمانه و بدون هیچ مشکلی در کنار هم زندگی کرده اند و به این لحاظ هرمزگان استانی نمونه بوده است.

وی در ادامه خواستار توجه بیشتر به مدارس علوم دینی شد و اظهار داشت: برای ترویج و توسعه فرهنگ اسلامی و همچنین تربیت حافظان و قاریان قرآن مدارس علوم دینی و مساجد باید تقویت شوند.
 

پایان پیام/

کد خبر 347281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha