به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، منصور کوهی رستمی، معاون مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، در مراسم افتتاح ایستگاه مطالعه مسجدسلیمان، با بیان اینکه کتاب درمانی یک واژه قدیمی به معنی بازپروری از راه خواندن است، گفت: کتاب درمانی تعامل بین خواننده و کتاب است و در روش درمان با کتاب، مطالب خواندنی که در اختیار خواننده قرار می گیرد، تأثیر درمانی و شفابخشی دارد.
وی هدف کتاب درمانی را ایجاد بینش و قوه تشخیص، جهت تغییر نگرش و رفتار فرد دانست و افزود: کارشناسان، این روش درمانی را در حوزه های مختلف گسترش داده اند و می کوشند تا از این شیوه که به نظر می رسد کم و بیش فراموش شده، برای درمان بسیاری از اختلالات روانی و جسمی نه تنها کودکان، بلکه بزرگسالان نیز بهره ببرند.
معاون مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، با بیان اینکه سه هدف بلندمدت برای کتاب درمانی متصور است که عبارتند از درمان، آموزش و سرگرمی، تصریح کرد: ایستگاه های مطالعه با تنوع موضوعی و توجه به مخاطبان مختلف در تحقق این اهداف می تواند نقش موثری ایفا کنند.
وی اضافه کرد: پس از گذشت بیش از یک سال از طرح ملی ایستگاه های مطالعه،570 ایستگاه در کل کشور تا فاز ششم به بهره برداری رسیده و از این تعداد250 بیمارستان، درمانگاه و مجتمع پزشکی دارای ایستگاه مطالعه هستند که نسبت به مکان های عمومی دیگر بیشترین مکان استقرار ایستگاه مطالعه را به خود اختصاص داده اند.
وی تاکید کرد: در استان خوزستان نیز تا قبل از آغاز فاز ششم در13بیمارستان، درمانگاه و مجتمع پزشکی ایستگاه مطالعه راه اندازی کرده ایم که با استقبال خوب و چشم گیر بیماران، همراهان، پزشکان و پرستاران رو به رو شدیم؛ تاکنون 193 هزار جلد کتاب در 16 ایستگاه مطالعه به امانت رفته و حدود 27 هزار جلد آن برگشت داده شده است.
رستمی، با اشاره به راه اندازی اولین ایستگاه مطالعه شهرستان مسجد سلیمان در بیمارستان شفا، عنوان کرد: برای ایستگاه بیمارستان شفا 10 هزار جلد کتاب در نظر گرفته شده و در صورت نیاز قابل افزایش است، بیمارستان شفا اولین ایستگاه مطالعه شهرستان مسجدسلیمان، چهاردهمین مرکز درمانی دارای ایستگاه مطالعه و سی و سومین ایستگاه مطالعه استان خوزستان می باشد.
پایان پیام/
نظر شما