به گزارش خبرگزاری شبستان، عباس نبیزاده ، مسؤول ستاد بحران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از آمادگی بیش از شش بیمارستان برای کمکرسانی به مصدومان احتمالی نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: بیمارستان امام خمینی(ره)، بیمارستان عرفان، بیمارستان تجریش و... از جمله این مراکز به شمار میروند.
نبیزاده همچنین افزود: بیمارستانهایی که به دانشگاه شهید بهشتی تهران وابسته هستند نیز به منظور درمان مصدومان احتمالی این نمایشگاه با ستاد بحران همکاری لازم را انجام خواهند داد.
وی اظهار کرد: هماهنگی لازم با این بیمارستانها انجام شده است و از فردای روز سیزدهم اردیبهشت که نمایشگاه کتاب افتتاح میشود، اورژانس نیز در این مکان مستقر خواهد شد.
نبیزاده تاکید کرد: در این راستا با دانشگاه شهید بهشتی تهران، وزارت بهداشت- درمان و آموزش پزشکی و کمیته بهداشت و درمان سازمان ستاد بحران نیز هماهنگی لازم انجام شده است.
با حضور گروههای مختلف آتشنشانی:
مانور اطفای حریق در نمایشگاه کتاب تهران برگزار میشود
به منظور کسب آمادگی لازم برای اطفای حریق در محل نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که امسال نیز در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار میشود، دوازدهم اردیبهشت ماه در این مکان مانور اطفای حریق با حضور گروههای متعدد آتش نشانی برگزار میشود.
مانور اطفای حریق در محل نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که مانند سالهای گذشته در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار میشود، روز دوازدهم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
به این منظور برای رساندن آب به بخشهایی مانند شبستان مصلی که به آب پرفشار برای اطفای حریق دسترسی ندارد، تانکرهایی از قبل تعبیه شده است تا در صورت لزوم نیاز به لولهکشی برای اطفای حریق نباشد.
این مانور پیش از آغاز به کار نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و با حضور گروههای متعددی از ستاد بحران و سازمان آتش نشانی شهر تهران انجام خواهد شد.
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 14 اردیبهشت ماه فعالیت خود را در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) آغاز میکند.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:
نمایشگاه کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است
بهروز جعفری، دبیر کمیسون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ارائه دستاوردهای فرهنگی و صنعت نشر ایران طی یک سال است و این عرضه مستقیم آثار چاپ شده به نوعی باعث رقابت میان ناشران و نویسندگان میشود.
وی افزود: در واقع نمایشگاه کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است که با برنامهریزی صحیح باید امکان هر چه بهتر برگزار شدن آن را فراهم کرد.
جعفری ادامه داد: بر اساس آمار، نمایشگاه کتاب تهران در مقایسه با نمایشگاه کتاب فرانکفورت و لندن بزرگتر و پر بازدیدتر است و بنا بر همین اهمیت، تلاش هر چه بیشتر ما در قوه مقننه حمایت از برگزارکنندگان و سوق دادن نمایشگاه در مسیر توسعه و جهانی شدن با امکانات و ایدههای جدید و ثمربخش است.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی افزود: در روزهای اخیر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ریاست نمایشگاه جلساتی را برگزار کردند و در جریان برنامهها و روند برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران قرار گرفتند و تمهیدات خاصی برای ارائه خدمات بهتر به دانشجویان در نظر گرفته شد.
بنا به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، وی در خصوص تاثیر نمایشگاه در گسترش صنعت نشر و چرخه اقتصاد نشر گفت: هر چند سبقه و جنبه فرهنگی این حرکت مهمترین هدف مسؤولان است، اما نباید تاثیر این نمایشگاه را در فروش ناشران، تجدید چاپ شدن بسیاری از کتابها و تعامل ناشران داخلی با ناشران بینالمللی نادیده گرفت.
گفتنی است، بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 14 تا 24 اردیبهشت ماه از ساعت 10 صبح تا 8 شب در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما