به گزارش خبرنگار شبستان، محمود گلزاری ،معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در نشستی با رسانهها گفت:در طی جلسهای که امروز معاونت ساماندهی امور جوانان با وزارت کشور در جهت ساماندهی موسسات خیریه جهیزیه تشکیل داده بود، مقرر شد تا از این پس با اقدامات صورت گرفته، این موسسات با مراجعه به وزارت کشور همچون دیگر صنفها دارای صنف شده و پس از ثبتنام مجوز فعالیت دریافت کند.
وی با بیان اینکه طبق توافق معاونت ساماندهی امور جوانان با وزارت کشور، قرار است تا پس از مجوزدار شدن موسسات خیریه جهیزیه، وزارتخانه نیز در راستای فرهنگسازی و آموزش زوجین، سبدهایی با محتواهای آموزشی در اختیار موسسات خیریه قرار دهد اظهار کرد:با این اقدام در کنار ارائه جهیزیه از سوی موسسات، زوجین از محتواهای آموزشی این بستهها نیز بهرهمند شوند.
گلزاری با اشاره به اینکه مشکلات بیشتر زوجین در یک سال اول زندگیشان رخ میدهد،افزود: بنابراین با ارائه چنین بستههای آموزشی، میتوان بسیاری از این مشکلات را کاهش داد.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به مشخص شدن وضعیت مراکز مشاوره خاطر نشان کرد: از نظر وزارت ورزش و جوانان، سازمان نظام روانشناسی تنها مرکز دارای صلاحیت برای ارائه مجوز به مراکز مشاوره است، بنابراین طی جلسات صورت گرفته، مقرر شد تا اسامی مراکز مشاوره پس از گزینش و اخذ مجوز، به مردم اعلام شود.
وی با بیان اینکه از خرداد سال آینده اسامی افرادی که از سوی سازمان نظام روانشناسی پروانه دریافت کرده و گزینش شدهاند، به مردم اعلام میشود اظهار کرد: در این شرایط از خرداد ماه سال 93 مراکز مشاورهای که تابلوی آنها با آرم وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام روانشناسی مزین شده است، مجاز به فعالیت در این حوزه هستند.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: نظارت تخصصی بر مراکز مشاوره با سازمان نظام روانشناسی و وزارت ورزش و جوانان وظیفه بازرسی و حمایت دارد.
وی با بیان اینکه تمام سایتهای همسریابی از نظر وزارت ورزش و جوانان غیرقانونی هستند و پلیس امنیت اخلاقی نیز پیگیر ساماندهی این مراکز است؛ خاطر نشان کرد: بنابراین نه تنها شبکههای غیرمجازی، غیرقانونی هستند؛ حتی موسسههایی نیز که تابلوی همسریابی دارند، غیرقانونی میدانیم.
وی تاکید کرد: تا زمانی که به یک نتیجه علمی مورد قبول نظام علمی و جمهوری اسلامی نرسیم، راجع به همسریابی برنامهای نداریم و جلوی همسریابی مجازی و غیر مجازی را هم میگیریم.
گلزاری با بیان اینکه آخرین وضعیت طلاق و بحرانهای خانوادگی تا پایان سال 93 مشخص می شود تصریح کرد: با مشخص شدن وضعیت طلاق و بحرانهای خانوادگی، تا پایان سال آینده آمار طلاق نیز کاهش خواهد یافت، چرا که برنامههای آموزشی پنج ساله اول زندگی زوجین مد نظر وزارتخانه بوده و بعد از انتخاب مناسب زوجین، با ارائه آموزشهای مناسب، قطعا این آمارها کاهش مییابد.
قانون وزارت ورزش و جوانان هنوز بعد از گذشت سه سال مصوب نشده است
همچنین عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی،آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان نیز در این نشست گفت: وزارت ورزش و جوانان هنوز با وجود اینکه سه سال از تشکیل این وزارتخانه میگذرد و وارد چهارمین سال تشکیل آن میشویم هنوز قوانیناش مصوب نشده است و با قانون 50 سال پیش فعالیت میکند.
وی اظهار کرد:تا دو ماه آینده قوانین مربوط به وزارت ورزش و جوانان به صورت لایحه برای تدوین به مجلس ارایه شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر یک کارگروه در حوزه ورزش و جوانان در وزارتخانه تشکیل شده است تا آنچه وزارتخانه میخواهد برنامههایش را تدوین میکند.
احمدی در ادامه خاطر نشان کرد: ساختار ورزش از قبل شکل گرفته است به گونهای که ساختارهای متعدد در پایینترین سطح را در حوزه ورزش میبینیم ولی در حوزه جوانان فقط سمنها فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه موضوع جوانان یک موضوع فرابخشی و فرادستگاهی است، افزود: 23 دستگاه و یک فراکسیون جوانان در مجلس مسول رسیدگی به مسایل جوانان هستند به گونهای که برای همه دستگاهها وظیفهای در حوزه جوانان تعریف شده است که باید مشکلات آنها را پیگیری کنند ولی هیچ کدام از آنها به وظایف خود در این حوزه به درستی عمل نکردند.
وی ادامه داد: جوانان کشور منتظر یکسری اقدامات اساسی در جهت حل مشکلات خود هستند، بنابراین نتیجه تحقیق و پژوهش به درد جوانان نمیخورد بلکه باید از نتایج این تحقیقات یک خروجی عملی به جامعه ارایه دهیم.
وی با بیان اینکه دسترسی به آمار دقیق و صحیح یکی از مشکلات وزارت ورزش و جوانان است، اظهار کرد: آمار دقیق و واقعی را باید از مرکز آمار در کشور تهیه کنیم که توسط سرشماریها جمعآوری میشود، ما در وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان آمار دقیق در موضوعات مختلف مربوط به آنها نداریم.
پایان پیام/
نظر شما