به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، امروز (14 اسفند) در نشست خبری تشریح برنامه های گرامیداشت 18 اسفند و جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان در سنندج گفت: موازی کاری نهادها و موسسات در اجرای برنامه های قرآنی مهمترین آفت اجرای برنامه های فرهنگی و هنری است که لازم است مسئولان این مهم را در نظر داشته باشند.
وی با اشاره به دایر بودن کلاس های قرآن، احکام و نهج البلاغه به صورت مداوم در سطح کانون های مساجد استان، افزود: ساماندهی و گسترش فعالیت های قرآنی و فرهنگی در کانون های مساجد در سال جاری با راه اندازی 36 کانون تازه تاسیس اجرایی شده است.
این مقام مسئول، با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه سلامت، نهضت سوادآموزی و واحد خواهران در سال جاری به صورت ویژه در دستور کار دبیرخانه مساجد بود، اظهار داشت: دبیرخانه مساجد کردستان در این راستا با برگزاری کلاس و جلسات توانست گام های موثری را حوزه سلامت و باسوادی بیسوادان به بهره گیری از توان مربیان قرآن برداشته است.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، از بیمه 120 مربی قرآن در کانون های مساجد خبر داد و افزود: مربیان بیمه شده موظف هستند به صورت هفتگی 36 ساعت کلاس آموزش قرآن و احکام در سطح مساجد استان برگزار کنند.
گلباغی، از برگزاری مراسم بزرگداشت شخصیت ها، مفاخر استان در سال 93 خبر داد و افذعان کرد: برگزاری مراسم بزرگذاشت مفاخر و شخصیت های برجسته دینی استان از اولویت های این دبیرخانه در سال پیش رو است.
راه اندازی کانون تخصصی شعر و ادبیات کردی/ تدریس نهج البلاغه به زبان کردی
وی از راه اندازی دو کانون تخصصی شعر و ادبیات کردی و کانون تخصصی خواهران در سال جاری خبر داد و افزود: کتاب نهج البلاغه به زبان کردی در سال جاری در تمامی کانون های مساجد استان تدریس شد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، خواستار اختصاص اعتبارات و امکانات ویژه به کانون های مساجد شد و افزود: در حال حاضر 230 کانون روستایی و 102 کانون شهری در مساجد استان فعالیت می کنند که ظرفیتی فوق العاده برای مسئولان فرهنگی در راستای ترویج ارزش های اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما