پوشش ظاهری افراد باید معرف جامعه دینی اسلامی باشد

معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه بنای یک مسجد از مناره های آن مشخص است، افزود: ظاهر افراد جامعه نیز باید متناسب با معیارهای فرهنگ اسلام و معرف جامعه دینی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، سید کریم سجادی، معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی، امروز ( 11 اردیبهشت) در نخستین جلسه ساماندهی شئونات فرهنگی خراسان شمالی در مناسبت های مذهبی سال 90 که با حضور اعضا در محل سالن شماره 2 استانداری برگزار شد، با بیان اینکه حاصل انقلاب ما تشکیل حکومت اسلامی است، گفت: ما به عنوان ام القری جهان اسلام باید اشاعه دهنده فرهنگ ارزشمند دینی و اسلامی در جهان باشیم.


وی با اشاره به اینکه باید در فرهنگ سازی این مبنای ارزشی تلاش مضاعف داشته باشیم، اظهارداشت: فرهنگ سازی این مهم تنها وظیفه دستگاه های متولی امر نیست بلکه همه مردم باید در مقابل شئونات و شعائر اسلامی احساس تکلیف کنند.


سجادی با بیان اینکه در حال حاضر 30 دستگاه فرهنگی در استان در قبال مباحث حوزه دین فعالیت می کنند، افزود: باید تلاش خود را به سمت کیفی سازی و عملیاتی کردن برنامه ها پیش ببرند.


معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه همان گونه که بنای یک مسجد از مناره های آن مشخص است، افزود: باید فضای جامعه به گونه ای باشد، وقتی کسی وارد کشور می شود،  احساس ورود به یک کشور اسلامی و دینی را درک کند.


حجت الاسلام روحانی نیا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی نیز در ادامه، آسیب شناسی حوزه عزاداری ها را بسیار مهم دانست، چرا که این امر نقش بسیاری در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی ما دارد.


وی افزود: باید حداقل یک روحانی در تمامی هیئت های مذهبی استان حضور داشته باشد تا مانع از ایجاد برخی از آسیب ها در عزاداری ها شوند.


حجت الاسلام روحانی نیا از ساخت یک جایگاه دائمی در جوار حرم امامزاده سید عباس بن موسی بن جعفر(ع) شهرستان بجنورد برای برگزاری عزاداری هیئت های مذهبی در مناسبت های مختلف به ویژه در ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد.


محمد رضا سوقندی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز در ادامه با تأکید بر اینکه نگرش ما باید نسبت به برگزاری جلسات ساماندهی شئونات مذهبی استان تغییر پیدا کند، افزود: باید نگاه تحلیلی خود را هم به سمت گذارهای درونی و هم بیرونی این مهم سوق دهیم.

 

وی تصریح کرد: نگاه ما باید نسبت به این حوزه، نگاه معلم گونه و با رویکرد اسلامی و قرآنی باشد.


سوقندی با بیان اینکه در عرصه های مختلف جامعه آسیب داریم، اظهارداشت: مناسبت های مذهبی ظرفیت بسیار زیادی برای ترویج و گسترش فرهنگ دینی دارد، چرا که قالب این ظرفیت ها قرآن و اهل بیت است.


وی با بیان اینکه اگر آسیب و مشکلی در برخی هیئت های مذهبی و مداحی ها مشاهده می شود، به این دلیل نیست که هیئت های ما مشکل اعتقادی داشته باشند، بلکه به دلیل عدم آگاهی در برخی مسائل مربوطه است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور مدرسان متبحر و کارآزموده برای این قشر را از مهم ترین راه کارهای رفع آسیب های موجود بیان کرد.


سوقندی با بیان اینکه در ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) قرار داریم، افزود: متأسفانه در بعد شخصیت علمی، عرفانی و مبارزاتی این بانوی بزرگ اسلام کمتر کار شده و باید تلاش کنیم این بعد از شخصیت ایشان را به عنوان الگو مطرح کنیم.


گفتنی است، این جلسه با نظرات و پیشنهادات حاضران جلسه حول بررسی آسیب ها و ایجاد راه حل های موجود برای رفع آن ها ادامه یافت.


پایان پیام/

کد خبر 35029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha