به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم افتتاح درختکاری در سپاه گفت: امروز دنیا همه مدعی ضرورت محیط زیست هستند و محیط زیست را به عنوان شاخص توسعه مطرح می کنند دنیا دوره قلع و قمع در حق محیط زیست را طی کرده و بعد از رسیدن به بحران حفظ محیط زیست را جزء شاخص توسعه یافتگی می دانند و برای حفظ خود به محیط زیست احترام میگذارند.
وی ادامه داد: تفاوت ما با آنها این است که ما برای محیط زیست اصالت قائل هستیم و انرا حق الله می دانیم قطع درختان چه موجب به خطر افتادن ما بشود یا نشود انها حق دارند حتی برای حیوانات نیز مانند درختان حیات قائل هستیم.
سردار نقدی با بیان اینکه سال گذشته بسیج چهار و 800 اصل نهال غرس کرد اظهار کرد: بسیج یک میلیون و 800 و هفتاد هزار اصل نهال تولید کرده که با قیمتهایی بسیار پایین در میان روستاییان توزیع می شود و آمادگی گسترش این فعالیت را دارد.
سردار نقدی تاکید کرد: ما از مجلس می خواهیم که برای حفظ محیط زیست در قانون گذاری سخت گیری های بیشتری با کسانی که از محیط زیست بی رویه استفاده می کنند در نظر بگیرد.
وی گفت: از مجلس می خواهیم مالیات سنگینی برای دارندگان ویلاها تحمیل شود تا موجب مهار شدن ویلاسازی با این قانون شویم.
وی گفت: سال 93 برنامه خوبی در سه استان شمالی برای آگاه سازی دست اندرکاران شمال کشور داریم.
در ادامه این همایش مسجد جامعی رییس شورای شهر تهران در ادامه این همایش گفت: ما هیچ راهی برای حفظ محیط زیست و فضای سبز جز همدلی و همیاری نداریم.
وی با اشاره به دیدار دست اندرکاران شورای شهر تهران و شهرداری با رهبر انقلاب تاکید کرد: ایشان در این دیدار تهران را پیشانی شهرهای کشور عنوان کردند و هر کاری که در تهران آغاز شود به زودی نمونه آن در سایر شهرها نیز اجرا می شود این درختکاری الگوی مناسب برای سایر شهرهاست.
وی گفت: اینکه هر ایرانی یک درخت بکارد صرف یک عمل فیزیکی نیست بلکه یک نوع نگاه به توسعه پایدار طبیعت است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تهران و بسیاری از شهرهای کشور در کنار هویت طبیعی خود هویت آیینی و تاریخی دارد تهران را در گذشته چنارستان می گفتند و تنها نماد باقی مانده از این نام در تهران در خیابانهای ولیعصر است که یادآوری همان چنارستان گذشته است.
وی افزود: اما هویت طبیعی تهران به اینجا ختم نمی شود و بسیاری از نامگذاریها همچون ونک، دارآباد، نیاوران، و بسیاری از نامگذاریها در نسبت مستقیم با طبیعت و علاقه مندی شهروندان تهران به طبیعت است در تمام روایات گذشته از تهران این شهر فضایی مفرح به لحاظ سرسبزی بوده است.
مسجدجامعی تصریح کرد: مشکل منطقه ما مساله کم باقی است و بیش از هر چیز برای احیای آن نیازمند آب هستیم و همچنین نیازمند مطالعه و چگونگی بازیابی آب به شکل نظام مند تا بتوانیم از آن استفاده کنیم در این زمینه الگوی مناسبی در منطقه 22 ارایه شده است که می تواند در سایر مناطق نیز استفاده شود.
وی گفت: مدیریت شهری برنامه مفصلی را پیش بینی کرده تا در کنار دولت و مجلس در امر محیط زیست گامهای موثری را بردارد.
پایان پیام/
نظر شما