جلال امینی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: تعلیم و تربیت یکی از شئونات الهی است و خداوند متعال این موهبت را بر پیامبران و اولیای پاکش ارزانی کرد تا مسیر هدایت بشر را بیاموزند و این چنین شد که تعلیم و تربیت به عنوان یک سنت حسنه در آفرینش به وجود آمد.
وی تصریح کرد: در این مسیر دغدغه معلم همواره این بود که حیات بشر بر مدار ارزش ها، شناخت خدا، مکتب و کرامت انسانی بچرخد و این همه با همت آدمیان در آمیزد.
امینی با تشریح دستاوردهای دولت در بخش آموزش و پرورش، اعلام کرد: با همت و تلاش دکتر حاجی بابایی آموزش و پرورش به جایگاه رفیعی دست یافته و رشد قابل توجه ای در تمامی زمینه ها به دست آورده است.
وی در بیان تحولات سیستم آموزشی کشور، خاطرنشان کرد: در بخش نیروی انسانی نسبت معلم به دانش آموز 13 به یک است یعنی به ازای هر 13 دانش آموز در استان، یک معلم، مربی و مدیر داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، افزود: در بخش ساخت و سازها نیز با گسترش مجتمع های آموزشی و پرورشی برای سال تحصیلی آینده، 58 مجتمع را در سطح استان کرمانشاه دایر می کنیم.
وی درباره برنامه های پرورشی استان، عنوان کرد: طرح آموزش قرآن و آموزش شنا یکی از ماناترین و بی بدیل ترین طرح های تاریخ آموزش و پرورش بوده است که در استان در حال اجراست.
امینی، با اشاره به نرخ باسوادی در استان، گفت: خوشبختانه 99 درصد مردم بین سنین 10 تا 29 سال در سطح استان باسواد هستند که در سنین زیر 40 سال این رقم به 94 درصد می رسد و همگان باید تلاش کنیم 6 درصد باقی مانده را طی دو سال آینده مرتفع کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، همچنین در خصوص تجهیز و احداث نمازخانه ها، گفت: 40 باب نمازخانه جدید احداث شده است و تمامی نمازخانه های مدارس استان نیز مجهز شده اند.
وی در پایان با بیان اینکه تمامی مدارس دوره ابتدایی استان کرمانشاه نیز به کتابخانه کلاسی مجهز شدند، خواستار مشارکت و همراهی مردم استان در خصوص ترویج هر چه بیشتر آموزه های دینی در آموزش و پرورش شد.
پایان پیام/
نظر شما