به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار محمدرضا حسنی سعدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، صبح امروز (18 اسفند) در آُستانه فرا رسیدن "22اسفند" روز بزرگداشت شهدا در سخنانی با یاد کردن از شهدا، گفت: بزرگداشت شهدا یعنی یادی از شهید کیانی کنیم که پدر شهید امروز واحد اول خانه را تبدیل به حسینیه کرده و کار فرهنگی انجام می دهد و یا مادر شهید مهدی شجاعی که خانه اش را تبدیل به خیریه کرده و 400 یتیم را تحت پوشش دارد.
وی افزود: بزرگداشت شهدا یعنی بیاد بیاوریم شهیدی از شهدای همین استان مثل شهید خزائی که خودش زنجیر خریده و وصیت کرده بود که وقتی شهید شدم دست و پای مرا مثل مجرم به زنجیر بکشید تا وقت شرفیاب شدن به محضر خدای بزرگ می خواهم مثل مجرم وارد شوم و امروز پدرش خانه را به درالتحفیظ تبدیل کرده است.
این مسئول با بیان اینکه پدر شهیدان حسنی که 2 فرزندش شهید شده اند، 2 واحد مسکونی وقف مسجد بلال و یک واحد هم به آموزش و پرورش اهدا کرده است، افزود: بزرگداشت شهدا یعنی بزرگداشت همه ارزشها و خوبی ها و همه سجایا و نیکی ها و وقتی وارد مزار شهدا می شویم احساس کنیم تمام نیکی ها و خوبی ها آنجا جمع هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در ادامه با بیان اینکه در گلزار شهدا تمام خوبی های علی آقا و محمود ماهانی و تمام زیبایی های اخلاق شهید مغفوری و تمام شناخت و عرفان شهید یوسف الهی یکجا در چشم ما مجسم می شوند و برای ما بزرگداشت شهدا یعنی از خوبی ها و نیکی ها غفلت نکنیم؛ تصریح کرد: باید این زیبایی ها را به یکدیگر متذکر شویم.
وی بر ضرورت انعکاس، تبلیغ و پیام رسانی سجایای شهدا به جامعه و دیگران تأکید کرد و با یاد کردن از شهید احمد عبداللهی، شهید اخلاقی و شهید محمد جمالی، بیان داشت: شهید جمالی یکسال نذر کرده بود می آمد گلزار شهدا و آنها را زیارت می کرد و خواسته اش این بود شهید شود تا اینکه رد دفاع از حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) به شهادت رسید.
این مسئول با افزودن اینکه بزرگداشت شهدا یعنی یادآوری این همه زیبایی و خوبی و نیکی اظهار داشت: یکی از شهدای سانحه غدیر چند روز قبل از شهادت در سررسید خود همان تاریخ یعنی "30بهمن" 81 این غزل حافظ را که " دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند..." را نوشته بود.
وی در خصوص بزرگداشت شهدا خاطرنشان کرد: نه تنها در مذهب تشیع بلکه در مذاهب دیگر هم زیباترین و عالی ترین نگاه به قهرمانان آنان وجود دارد و بسیار ایشان را احترام یم کنند.
سردار سعدی در همین زمینه افزود: هم اکنون در روسیه زوج های جوان رسماً زندگی خود را با اهداء یک شاخه گل به قبور قهرمانان خود آغاز می کنند و بیش از 100 سال است که در آمریکا روز پایان جنگ جهانی، بزرگداشت کشته شدگانشان را دارند آن هم سربازهایی که حتی برای تجاوز رفتند.
وی گفت: با این اوصاف چرا ما باید از شهدای کشورمان غفلت کنیم و نباید بیش از این به آنها بپردازیم؟ بلکه باید به گلزارها و قبور آنان سر بزنیم آنان را تکریم کنیم و به جوانان درس بدهیم.
این مسئول با بیان اینکه یکی از بزرگترین نیاز جوانان نیاز به الگوست و نیاز به الگو یک اصل تربیتی است؛ بیان داشت: زیباترین الگوهای معاصر و ملموس، شهدا هستند که باید آنها را به عنوان قهرمان معرفی کنیم گرچه بعضی از شهدا معروف در آسمان هستند و ما لیاقت نداریم آنها را بشناسیم.
وی با اشاره به اینکه امروز یکی از زیباترین کارهای فرهنگی و تأثیرگذارترین آنها یادوراه های شهداست از تأثیر فرهنگ شهادت در جامعه هم گفت و سپس بر توجه به فرمایشات رهبری در خصوص شهدا تأکید کرد.
سردار سعدی در خصوص فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه "علاوه بر سپاه و ارتش و بسیج، دستگاه های دولتی باید یاد شهدا را زنده نگه دارند" و "یاد شهدا باید همیشه در جامعه زنده و خاطرات و ماجراهای افتخارآمیز آنها دهان به دهان به نسل بعد منتقل شود"، خاطرنشان کرد: هر کسی شهدا را نادیده بگیرد به تاریخ ملت ایران خیانت کرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، اعتقاد به موضوع شهادت را ثروت خیلی قیمتی دانست که دشمنان شاید بهتر از ما متوجه این مسئله شدند.
وی در پایان به برنامه های پیش بینی شده برای روز بزرگداشت شهدا اشاره کرد و گفت: این برنامه ها در 47 موضوع که مهمترین آنها راهپیمایی ایثارگران و مردم در 8 صبح "22 اسفند" از تخت دریاقلی بیگ تا گلزار شهداست و در آنجا عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا و قرائت زیارت عاشورا انجام می شود.
سردار سعدی، برگزاری یادواره شهید محمد شهسورای در کهنوج، حضور والدین و خانواده های شهدا در برنامه زنده تلویزیونی شب های کرمان و اجرای مسابقات رادیویی و تلویزیونی، چاپ خاطرات شهدا، تعامل بیشتر با رسانه ها، راه اندازی میز نقاشی همراه با جوایزی برای کودکان و... را از دیگر برنامه های این ایام دانست.
پایان پیام/
نظر شما