نقش مسجد در توسعه توریسم مجازی

خبرگزاری شبستان: یکی از مزایای گردشگری مجازی در مساجد این است که با توجه به عدم امکان ورود برخی از گردشگران فرصت مناسبی فراهم می کند تا این افراد بتوانند در این فضای مجازی از این مراکز بازدید کنند.

خبرگزاری شبستان: مساجد و اماکن مذهبی نه تنها در توسعه و رشد همه جانبه گردشگری حقیقی از ظرفیت و پتانسیل های بالایی برخوردار هستند بلکه در توسعه و گسترش این صنعت در محیط مجازی و سایبر نیز دارای توانمندی های کافی و لازم هستند.

 

توریسم مجازی سفر به مکان هایی دور و نزدیک کشف شده و از پیش تعیین شده و نیز زایده ذهن هر مسافر مجازی است که با حذف دو فاکتور مکان و زمان مسافرت را با حداقل هزینه ها و ریسک ها عملی می سازد. در تئوری توریسم مجازی، قرار نیست یک فضای تفریحی اشغال شود، محیط های گردشگری کثیف شوند و نیاز به نظافت داشته باشند، هزینه ای صرف نگهداری منابع ملی، تاریخی و هنری شود و در کل استرس های یک توریسم محیطی در آ؛ن وجود داشته باشد. مسافرت میزی و مسافرت مجازی سفری ست که در آن فرد به صورت فیزیکی جابجا نمی شود؛ بلکه از طریق اینترنت، کتاب ها، تلویزیون،و ... به کشف دنیا می پردازد.

 

یکی از مزایای گردشگری مجازی در اماکن مذهبی و مساجد این نکته مهم است که با توجه به عدم امکان ورود گردشگران غیر مسلمان و نیز گردشگران مسلمان زنی که به دلایل شرعی اجازه ورود به مساجد را ندارند فرصت بسیار مناسبی را فراهم می سازد تا گردشگران بتوانند در این فضای مجازی از این مراکز بازدید به عمل آورند.

 

ذات گردشگری مجازی محدودیت های گردشگری محیطی را ندارد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

الف: عدم محدودیت زمانی

ب: عدم محدودیت مکانی

ج: عدم محدودیت فضا

د: عدم مواجه شدن با موارد غیر قابل پیش بینی مثل خرابی شرایط آب و هوا و مسدود شدن جاده ها و ...

نویسنده: محمد علی موظف رستمی

پایان پیام/

کد خبر 352424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha