به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، جمشید گودرزی، معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، در حاشیه بازدید گروه اعزامی سامرا از پروژه ملی مذهبی فرش بافی عتبات عالیات در کاشان در کارگاه ولیعصر(عج) این پروژه در گفتگو با خبرنگاران، با تاکید بر اینکه فعالیت های عمرانی و مباحث توسعه یکی از مأموریت های ستاد در حرم های اهل بیت(سلام الله علهیم اجمعین) است، گفت: میزان کمک های نقدی مردم ایران در سال گذشته به ستاد 150 میلیارد ریال بود که این رقم در سال جاری به 400 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی اظهار داشت: با وجود شرایط اقتصادی کشور و مشکلات تورم که مردم داشتند حمایت های مادی و کمکهای نقدی آنها برای بازسازی و توسعه حرمهای مطهر در عتبات عالیات کاهش نیافت و حتی این مساعدت در سال جاری رشد دوبرابری داشت.
به گفته وی، مردم اقصا نقاط ایران از شهر و روستا با عشق و علاقه وافری که به اهل بیت(علیهم السلام اجمعین) دارند مشارکت و مساعدت مادی و معنویشان در کمک به ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور را کم نکردند و میزان کمک های نقدی آنها رشد صددرصدی داشت.
*اصفهان و شیراز طلایه دار کارهای هنری ستاد در حرم های مطهر
معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، در ادامه با تاکید بر اینکه استان های اصفهان و شیراز نسبت به سایر استان ها طلایه دار و محوریت انجام کارهای هنری ستاد در حرم های مطهر ائمه در عتبات هستند، گفت: ساخت درب های حرم ها توسط هنرمندان اصفهانی با هنرهای قلمکاری، میناکاری و خاتم کاری در این استان انجام می شود.
*اجرای پروژه ملی مذهبی بافت فرشهای نفیس دستباف عتبات عالیات در کاشان
گودرزی، اجرای پروژه ملی مذهبی بافت فرشهای نفیس دستباف عتبات عالیات در کاشان را از دیگر محورهای استان اصفهان در پیشگامی کارهای هنری ستاد عنوان کرد و گفت: انجام این کار جدید و طرح نو با حمایت خیرین بزرگوار در منطقه کاشان بسیار مهم و قابل تقدیر، افتخاری بزرگ برای کاشانی ها و مایه مباهات ایرانی هاست.
وی، انجام این اقدام هنری ارزنده و استفاده از هنر بانوان چیره دست کاشانی در بافت فرش را از جنبه های مختلف قابل تامل و ارزشمند دانست و اضافه کرد: بافت این فرش ها با مواد عالی علاوه بر ماندگار بودن اثر در حرم های شریف ائمه نمادی از هنر ایرانیان و افتخاری برای کاشانی ها در عتبات عالیات است.
به گفته وی، کار آفرینی، اشتغالزایی، توسعه صنعت فرش دستباف، احیای کارگاه های قالی بافی که در این منطقه تعصیل شده بود و استفاده از کارشناسان وابسته به این صنعت در حوزه های مختلف از دیگر جنبه های اجرای پروژه ملی مذهبی بافت فرش های نفیس دستباف عتبات عالیات در کاشان و محاسن پربرکت اجرای این پروژه است.
پایان پیام/
نظر شما